2017. január 17., kedd

GYORSAN SZERETNE JÓ MP3-AS ZENÉKET INGYEN LETÖLTENI? TEGYE FEL EZT A CHROME-JA MELLÉ

HVG ONLINE - TECH BLOG
Szerző: hvg.hu
2017.01.16.



Az egyik legjobb zenemegosztó oldalhoz készült ez a Chrome-bővítmény, amellyel egy letöltés gombot kapunk, erre kattintva minden sláger és rádióadás ingyen és gyorsan beszerezhető.

A SoundCloudon rengeteg jó zene van, ráadásul sokszor jobb hangminőségben, mint a YouTube-on. Épp ezért jó hír, hogy elkészült a létező legegyszerűbb eszköz a SoundCloudon talált számok gyors és ingyenes letöltéséhez.

Ehhez csak telepíteni kell a SD: Download Free Music from SoundCloud bővítményt, ami után Chrome böngészőben minden zene alatt megjelenik egy "Download" feliratú gomb.

Csak rá kell kattintani, és már indul is a zene letöltése MP3 formátumban. Ezek a letöltések automatikusan egy "SoundCloud" nevű mappába kerülnek...


...Amennyiben böngészés közben elnyeri tetszését a SoundCloud, ajánlunk hozzá egy ingyenes számítógépes programot, amellyel szép és jól kezelhető felületen hallgathatja kedvenc számait. Ha viszont maradna a YouTube-nál, de onnan is töltene le zenéket, ahhoz is talál egy pofon egyszerű trükköt, kattintson ide érte...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.