2017. január 30., hétfő

HAZUDIK, HA MOZOG A SZÁJA: ÖSSZESZÁMOLTUK SZIJJÁRTÓ ÖSSZES CSÚSZTATÁSÁT EGY INTERJÚBAN, MEGDÖBBENTŐ SZÁM JÖTT KI

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: Mr Flynn Rider
2017.01.30.



Jól átprogramozták a Szijjártó nevű egységet az orosz állami hackerek: a külügyminiszter a Soros György által támogatott társadalmi szervezetekről nyilatkozott az orosz kormányzati propagandát közvetítő RT állami tévének.

Szijjártó Péter elképesztő cinizmussal beszélt azokról a civilekről, amelyek a kormány elnyomásával szemben az állampolgárokat képviselik.


Elképesztő hülyeség 1.

Szijjártó szerint „a civil szervezetekkel kapcsolatban olyan nem hiteles kép terjedt el, hogy azok az ország lakosságának érdekeit képviselik. Ez nagyon veszélyes téveszme. Senki sem választotta meg ezeket a szervezeteket arra a feladatra, hogy képviseljék az emberek érdekeit”.

Nyilván senki sem szavazott rájuk, hiszen nem pártok. Azoknak az embereknek az érdekeit képviselik, akik hozzájuk fordulnak, vagy akiknek Szijjártó Péter kormánya nem képviseli az érdekeit: mint a melegek, a cigányok, vagy a rászorulók. Ezek az emberek pontosan ezért fordulnak a civilekhez segítségért.

Elképesztő hülyeség 2.

A politikus úgy vélte, a társadalomban jelenleg nyilvánvalóan létezik igény a nyílt és átlátható politikára.

"Úgy véljük, hogy ez a követelés nemcsak a pártokra és a politikusokra vonatkozik, hanem a különböző szervezetekre, amelyek tevékenysége megmutatkozik az ország társadalmi, politikai életében, de kihat az ország társadalmi helyzetére is. Az állampolgároknak joguk van tudni, hogy a konkrét társadalmi szervezetek valójában kit képviselnek. Ezért mi úgy gondoljuk, ha egy országban tevékenykednek szervezetek, amelyek külföldi állampolgároktól vagy kormányoktól kapnak pénzt, akkor társadalmunknak erről tudnia kell"
- mondta a miniszter.

A külügyminiszternek teljesen igaza van, tényleg igény lenne a nyílt és átlátható politikára. Vajon akkor miért titkolózik az összes korrupciós ügyről a kormányzat és az őt védő ügyészség? Miért nem lehet átláthatóan elkölteni az állampolgárok adóforintjait? Miért kell mindent titkosítani, élén pl. Paks bővítésével? miért kell bezáratni, vagy felvásárolni az ellenzéki sajtót?

Korábban már megírtuk: a civilek teljesen nyílt kártyákkal játszanak, a kormány már győzött a hadjáratban, amikor át akarja őket világítani...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.