2017. január 12., csütörtök

HIÁBA IZZADJA BÜDÖSRE MAGÁT A HABONY-FÉLE KOMMUNIKÁCIÓS PÖCEGÖDÖR

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.01.11.



Röviden: minél inkább hörög Németh Szilárd, annál nagyobb a pánik a Fideszben. Mert egyrészt soha nem lehet tudni, mikor dől el a fényességes csillag úgy, mint féldisznó az ólban, hogy már megtámasztani sem lehet.

Másrészt és ráadásul a bicikli nem csak rozsdás, de ezerszer túltolták már azon a vonalon, ahol a csalás-hazudozás-harácsolás ellenére a gravitáció még mindig nem akadályozza a népszerűséget felhajtó erőt. Elérték azt a pontot, amikor a látszólag magabiztos, az enyhén görénytől a nagyon görényig terjedő skálán tapasztalható megmozdulások, akciók, ügyködések már sokkal inkább a kétségbeesés számlájára írhatóak, mint a diadalittas menetelésére. Fosnak a g*cik, ha már nevesíteni is hajlandóak a nemzet ellenségeit.

Hosszabban: a hvg.hu-n ma megjelent, a meglehetősen szerencsétlen címválasztás ellenére – Tinilányok kergetik őrületbe a Fidesz kommunikációs guruit – nagyon is megfontolandó tartalommal bíró cikkel kapcsolatban lenne nekem néhány megosztanivaló gondolatom, amennyiben az abban foglaltak szorosan kapcsolódnak a Rezsiszilárd által aktivált pánikgombhoz.

Aki látta, hogy a TV2 hogyan vágta össze gennyes propagandává a nyugdíjasokról készült kiváló kórrajzot, az Ajándék című filmet; aki figyelemmel kíséri, hogy milyen alávaló, övön aluli erkölcstelenséggel álltak most bele – sokan mások után – Hadházy Ákosba; akinek nem kerülte el a figyelmét, hogy Vajna András okleveles, közpénzből milliárdos gazember tévéje a karaktergyilok milyen mélységeiben dagonyázik, az pontosan érti ezt a fajta elkeseredést. Azt az elkeseredést, ami annak dacára is naponta hatalmába keríti a kormánypártot, hogy nincs ellenzék, nincs alternatíva, még csak nem is körvonalazódik semmiféle változás 2018-ra. Nem sokan hiszik el ezt pillanatnyilag, de a Fidesz nevű bűnszervezet lassan, de annál biztosabban felzabálja önmagát. Kövér házmester legfőbb rémálma beteljesedik: ellenzék híján kinyírják magukat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.