2017. január 6., péntek

HOGYAN ÁLLJ FÉLRE SAJÁT UTADBÓL! - FACEBOOK

IFL, AZ ŐSZINTE GAZDASÁG
Szerző: Szarvas Norbert
2017.01.04.



Ha jobban belegondolok, akkor időnként úgy élem meg a saját életemet, mintha a vietnámi háborúból érkeztem volna megnyomorítva. Aztán nem értem, hogy a másik mit nem ért, miért nem látja, hogy az én problémám sokkal komolyabb, mint az övé. Persze azt is tudom, hogy mindenkinek a saját problémái a legkomolyabbak és mások élete sokkal könnyebb. Ez tudat önmagában hatalmas fékeket jelent a saját életedben!

Ideje, hogy félreállj a saját utadból!

Állj félre a saját utadból- Facebook

Törvényszerűség, hogy a Facebook-on mindenkinek sokkal könnyebb az élete. Amíg te a számlákat tologatod és gyomorgörccsel kellsz minden áldott reggel ki az ágyból, addig másoknak az a legfontosabb, hogy éppen hova utazzanak, mit egyenek, kivel legyenek. Tedd fel a kezed, ha te pont az a kivétel vagy, aki felkelés után nem nyúl egyből a telefonjához vagy tabletjéhez, hogy megnézze a Facebook-ot!

Mindenki más viszont már kora reggel sokkolja magát valamivel, ami nem létezik. Nem akarok túl nagy bölcsességet megosztani veled, mint például: hagyd el a Facebook-ot vagy ignoráld ezeket az érzéseket. Valószínűleg egyik se fog menni. Nekem se megy. Abból kell főznünk, ami van...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.