2017. január 14., szombat

KARDÉLRE HÁNYNI!

GÉPNARANCS - GUMISZOBA BLOG
Szerző: Vasvári G. Pál
2017.01.13.


Viktor! Minden magyarok legnagyobb bika! Oltári nagy baj van! Óriási a zavar a centrális erőtérben. Nagyon komoly és roppant veszélyes. Ámerika új ura a hírek-jelek szerint szemet vetett sok kislányra és bizony mondom néked: elhághatja előled, a hűbéreseid, vitéz fegyvertársaid, s a többi igaz magyar férfiember elől a fehérnépet... Még elgondolni is szörnyűséges!

Viktor! A feledés éji homályába veszhet régi – mái napság csak pálinkaközi hangulatban elevenedő – dicsőségünk, ha össze nem kapod magad üstöllést!

Emlékezel még a hősies kalandozásokkal töltött, szép időkre, amikor huszáraink előtt hódolt a fél világ?… Ha netán elfeledted volna, itt a felvétel, tudod, az a fehérvári huszáros. Nemcsak a te nótád, a Nemcsák komádé is: „… erre-arra jártak, sok kislányt meghágtak…”. Szóval, nyomjál a gigádra öt-hat felest, azután nosza, dalra magyar!

Bizony-bizony, bajuszpödrős, kemény tökű, gyönyört ontó idők jártak hajdanában, amikor még híre-hamva nem volt semmiféle képmutató, liberális polkorrekt beszédnek. Ismeretlen volt még az őszintétlen, álságos viselkedés, és még NANE sem létezett. Nem is kaphatott a fehérnép sikítófrászt a hágás hallatán. Kivált nem az érzetén! Akkoriban a jányok, a jányok, a földi angyalok a magyar huszárember lábai elé kéveszám dőltek, mint a kasza járta búza; engedékenyen hajlottak a délceg hadfiak hízelgő, zamatos szavára, már első kacsintásra ugrottak is ki a rokolyájukból, azután országalma helyett egészen mást szorongattak oly igen szívesen…

Na, ezeknek az időknek valami Trump nevű ámerikai miatt mostan végük szakadhat. Mert mit nem hallok? Bár ő maga tagadja, s Putyin – aki épp úgy örvendez a Trump nevű megválasztásának, mint tenmagad – a kompániájával ugyancsak cáfolja, de azért úgy-e, jól tudjuk mink: nem zörög a haraszt… Szóval, a hírnökök szerént Moszkovában állítólag cemendék s cafkák egész csapatát rendelte magához ez a szégyentelen Trump a fogadó lakosztályába, hogy aranyesőzzék őt le. És ez még csak hagyján, mert hisz’, a legősibb női hivatás olykor efféle kért, és kellően honorált pisilésekkel is jár. Arról ugyan nem szól a fáma, hogy a jányok közül mennyi lehetett a vengerka, de az azért már mégiscsak tűrhetetlen, hogy testőreivel övezve, a szemük láttára, a fülük hallatára nyájas szóval és karon ragadással egy bizonyosan magyar honleánynál is bepróbálkozzék egy efféle gyüttment, kóchajú, trottyos újvilági milliárdos! Hát mi a jó fenét képzel ez?!

És még ráadásul: nem is volt megválasztva elnöknek, amikor ily hitvány tettre vetemedett! Már ha hihetünk egy igaz szavú és igaz szívű magyar honleány – a fullajtárok szerint épp válófélben lévő asszony, és szépséges szép modell – vallomásának. Amit pediglen ő nem is mostanság tett, és mégcsak nem is szándékoltan, hogy a néked és Putyinnak is oly igen kedvesnek tetsző, sárga üstökű milliárdost, aki közben elnökké választatott, lejárassa, hanem épp csak úgy cseverészve fedte fel még tavasszal a históriát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.