2017. január 12., csütörtök

KIS MAGYAR WATERGATE: MINT A HUZAT

HVG ONLINE - NYÜZSI
Szerző: NYÜZSI
2017.01.11.


Alig néhány óra alatt kiderítettük, hogy semmilyen Dokumentum sem hiányzik. Jelentés.

Jelentés Belügyminiszter Úr Számára


Alulírott, az Alkotmányvédelmi Hivatal Képviselői Irodaház belső biztonságáért felelős speciális egység parancsnoka, Felelősségem tudatában jelentem, hogy vaklármának bizonyult Mirkóczki Ádám Képviselő Úr hétfői bejelentése Irodáinak állítólagos feltöréséről.

Időrendi sorrendben haladva hétfő délben 12:02-kor, a kávém elfogyasztása közepén jelezték Kollégámnak, hogy Képviselő Úr állítása szerint az Országgyűlés Képviselői Irodaházában lévő 4. emeleti irodája úgymond "tárva-nyitva", dacára annak, hogy szintén úgymond "elvileg szigorúan védett objektum és biztonságos beléptetőrendszerrel rendelkezik". A szükséges intézkedéseket azonnal foganatosítottam, és kávém elfogyasztása után rögvest riasztottam

- az Alkotmányvédelmi Hivatal speciális egységének másik tagját;

- a BM Bűnügyi Helyszínelők ajtófeltörési osztályának Ghaith Pharaon Ujjlenyomat Alosztályát;

- Mari nénit, az Irodaház takarítónőjét, mert odaérkezésünkkor igen jelentős volt a kupi;

- a Meteorológiai Intézet szakemberét az irodaház széljárásának kivizsgálására;

- a Ghostbusters Kft.-t, arra az esetre, ha nem betörés, hanem szellem-, ill. kísértetjárás történt a Jobbik Párt irodáiban.

Szakértőink első körben órákra lezárták az érintett emelet vonatkozó részét, magát Képviselő Urat sem engedték oda, aki valamiért ragaszkodott ahhoz, hogy "az ajtókon feszítési nyomok láthatók". Telefonon megkérdeztük Képviselő Urat, honnan tudhatja Ő, hogyan néznek ki ajtón feszítési nyomok, de Képviselő úr válasza ehelyütt nem tűr nyomdafestéket.

Ezek után átnéztük a Képviselő Úr által az irodában tárolt dokumentumok ún. nemzetbiztonsági érzékenységét, de nem volt köztük egyetlen fontos irat sem, amennyire meg tudtuk állapítani, saját hatáskörben, körvonalazva. Azt is alig néhány óra alatt kiderítettük, hogy semmilyen Dokumentum sem hiányzik, Képviselő úr Laptopján is minden ott van még, amit legutóbb láttunk rajta.

Ezt megnyugtatónak tartottuk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.