2017. január 6., péntek

KOCSIS MÁTÉ HAZUGOZIK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.01.05.



A legkeresztényibb párt legkeresztényibb polgármestere hazug nevezett egy evangélikus lelkészt, aki ráadásul nő is. Megfeledkezett magáról a kereszténység legnagyobb védelmezője, Kocsis Máté, nyilván azt gondolta, hogy valamelyik kommunista liberális ateistával van dolga, aki nyugodtan hazudhat, mert nem tartozik elszámolással senkinek, különösen nem az Istennek. De Bolba Márta evangélikus lelkész nem ebbe a kategóriába tartozik. Bolba Márta biztosan igazat mond, mert ha nem így lenne, mi értelme lenne a kereszténységnek, és mennyivel lennének különbek, mint a kommunista liberálisok, akiket csak ezek a nagy keresztény kommunistáznak és hazugoznak.

Azért is vagyunk bajban, mert tudomásunk szerint azért kell eltűrnie Magyarország szorgalmas és szabadságszerető népének a legkeresztényibb banda garázdálkodását az országban, mert állítólag keresztény, miképpen állítólag a haza is az. Riválisainak azért nincs joguk alaptörvényszerűen kormányra kerülni, mert nem keresztények és igazmondók, mint a Kocsis Máténál is igazmondóbb Orbán Viktor például, aki közismerten még soha nem hazudott. De ha a kereszténység legnagyobb védelmezői immár lelkészeket hazugoznak le, akkor mivégre a keresztényvédelem? Nehogy valaki feljelentse őket a keresztényvédelmi államtitkárságon.

Ha ezek hazugozzák a keresztény lelkésznőket, akkor kitől is akarják megvédeni a kereszténységet? Hol van ilyenkor a keresztényvédelmi minisztérium, hogy megvédje Kocsist a lelkésznőtól vagy a lelkésznőt Kocsistól? S ki fogja eldönteni ki a keresztény a kettő közül? Mert azt nyilván nem akarják mondani, hogy mindkettő egyszerre lehet keresztény...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.