2017. január 9., hétfő

NEM CSAK MATOLCSYNAK, DE A TÖBBI SZELLEMI FOGYATÉKOSNAK IS JÁRNI FOG A KÖZPÉNZBŐL FINANSZÍROZOTT SZEX

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Zsebesi Zsolt
2017.01.09.


A Matolcsyval azonos fogyatékkal élők egy egységnyi (1 Matolcsy) szolgáltatásra jogosultak, ami heti két kielégüléssel lenne egyenlő.

A magyar társadalombiztosítás – a már működő holland és a javaslat formájában létező német megoldást követve – arra készül, hogy az otthoni gondozásra szoruló, vagy fogyatékos állampolgárok az egészségügyi kassza által finanszírozott szexuális szolgáltatásokhoz juthassanak. Érdekes módon az ötletet a hivatalnokoknak nem a működő holland példa, hanem a Magyar Nemzeti Bank elnöke Matolcsy György adta, aki – mint az ország egyik legmagasabb állami tisztségét betöltő szellemi fogyatékosa -, közpénzből fizette éveken át a munkahelyén tartott szeretőjét.

A magyar társadalombiztosítási szakemberek úgy vélik, hogy a magyar alkotmány helyére legyártott alaptörvény szellemében is minden magyar állampolgárnak azonos egészségügyi juttatások járnak, ha fizeti az ennek fedezetéül szolgáló járulékot, amit ma már adó formájában szed be az állam. Így tehát magától értetődik, hogy nem csak Matolcsy György fizetheti a kedvese szexuális szolgáltatásait az állami kasszából, hanem bárki másnak is alkotmányos joga van ehhez.

Az ötlet meghallgatásra talált a legfelsőbb állami vezetők és kormánytagok körében is, akik úgy látják, hogy az otthon gondozottak, a hátrányos helyzetűek, köztük a fogyatékkal élők az elmúlt években a költségvetés rendbetétele, az államháztartási deficit mérséklése érdekében annyi hátrányt szenvedtek el, olyan mértékű anyagi támogatástól estek el, amelynek pótlása – mégpedig a közelgő 2018-as választások előestéjén – politikailag is jövedelmező lépés lenne. Lázár János a kormány zárt ülésén – kiszivárogtatások szerint – a tőle megszokott férfias bunkósággal egyenesen úgy nyilatkozott, hogy jobban jár a Fidesz, ha a fogyatékkal élők nem a DK, az MSZP vagy a Jobbik táborát növelik, hanem inkább a kurváknál töltik az idejüket, akár néhány milliárdos állami támogatás árán is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.