2017. január 31., kedd

NEM PUTYIN, HANEM PUTYIN PINCSIJE FÉL

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Föld S. Péter
2017.01.31.


A mindenkori orosz elnök a világ három legveszélyeztetettebb politikusa közé tartozik, a biztonsági kockázatot illetően csak az amerikai és azt izraeli politikusok hasonlíthatók hozzá.

Érthető hát, hogy nagy a készültség, és az erre illetékesek mindent elkövetnek az idelátogató Putyin biztonságáért.

A mostani készülődés azonban minden normális biztonságtechnikai meggondoláson túlmegy. Valóságos agyrém, hogy már két nappal az orosz elnök látogatása előtt korlátozásokat vezetnek be Budapest utcáin, a látogatás napján pedig a Kossuth tér környékét is lezárják, és a környező utcákba csak az ott lakókat engedik be, őket is csak igazoltatás, adott esetben motozás után.

Ez a nagy készülődés nem Putyinnak, hanem Orbánnak szól. Az Együtt szervezésében ki akarják fütyülni az orosz elnököt, valamint vendéglátóját, a magyar miniszterelnököt.

A Magyarországon Zseb-Putyinnak, vagy éppen Putyin pincsijének is becézett Orbán ezt nem engedheti meg magának. Nem engedheti meg magának, hogy a nagy orosz medve előtt gyengének mutatkozzon. Az orosz elnök is erős a saját hazájában, nem csoda, ha Orbán is igyekszik kitenni magáért.

Ezért a minden józan megfontolásnak ellentmondó készültség, ezért állítják hadrendbe rendőrök ezreit, ezért tekinti a TEK hadműveleti terepnek Budapest belvárosát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.