2017. január 12., csütörtök

NÉMETH SZILÁRD SZERINT A TÖRITANÁROK AZOK A SOROSISTA CIVILEK, AKIKET KI KELL TAKARÍTANI AZ ORSZÁGBÓL


KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2017.01.11.



Tegnap elég sok média foglalkozott azzal, hogy Németh Szilárd kisöpörné a sorosista civileket. Amellett, hogy elképesztő, hogy a kormány egy képviselője emberekről, magyar családok tagjai, saját honfitársairól így beszél, és ki akarja söpörni az országból őket, a média nagy része elsiklott afölött a pillanat fölött, amikor Német Szilárd meg is nevezett egy ellenséget.

A történelemtanárokat!

Ugyanis ez a szervezet Németh Szilárd szerint politizálni merészel! Németh Szilárd szerint elfogadhatatlan magatartás, hogy a Történelemtanárok Egylete (TTE) politizál azzal, hogy azt kéri a kormánytól, hogy az érettségizők a szakmailag szerintük hibás történelematlasz mellett (tehát nem is helyette) használhassák a régi atlaszt is idén.

Németh Szilárd ezt a tevékenységet említi a nemzetközi sorosista összeesküvés olyan pontjaként, amelyet ki kell söpörni.

Tehát Németh Szilárd szerint egy szakmai szervezet szakmailag megalapozott közleménye csak és kizárólag sorosista összeesküvés lehet, mert ez már politika.

Sőt, Németh szerint az bizonyítja a történelemtanárok Sorossal való kapcsolatát, hogy a Tanítanék mozgalom honlapján lehet aláírni a töriatlasz használatára vonatkozó petíciót. Nagyívű összeesküvés ez a magyar állam ellen.

Ha már Németh Szilárd ilyen reklámot csinált a TTE szabad tankönyvválasztást követelő petíciójának, itt lehet aláírni.

Persze az már lényegtelen körülmény, hogy se a Tanítanék, se a Történelemtanárok Egylete nem kap pénzt Soros György semelyik alapítványától. A Tanítanék tanárai és aktivistái ingyen dolgoznak, pénzt a tiltakozások szervezésére kapnak, de nem Sorostól, hanem magyar állampolgárok tömegeitől.

Ebből is látszik, mi a kormány célja a civilek támadásával. Szó sincs itt nemhogy az ország védelméről, de még önvédelemről sem. Ez támadás. A Fidesz monopolizálni akarja a politizálás jogát, azt akarja, hogy csak és kizárólag az ő politikája legyen érvényes, mindenki más megszólalása pedig véleménynyilvánítás helyett elítélendő, helytelen támadássá váljon a közvélemény szemében...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.