2017. január 10., kedd

"ORBÁN GYEREKKORI ÁLMAI TŰNNEK MEGVALÓSULNI"

MAGYAR NARANCS 
- HÍRNARANCS BLOG
Szerző: narancs.hu
2017.01.09.


Orbánról írnak a német lapok, Juhász váltja Szigetvárit, Gajdics a KISZ-ről gajdol, ingyenmunkát vállalnak az írók. Ja, és rohadt hideg lesz. Hírek hétfőn.

Szibériai eredet


Marad a fogvacogtató, hajléktalanok és fűtetlen terekben éjszakázók számára életveszélyes hideg. Egy visszahajló okklúziós front havazást hozhat, de hajnalra a szibériai eredetű hideg légtömegben minden feltétel adott lesz az erős lehűléshez, fogalmaz az Országos Meteorológiai Szolgálat. Mi úgy mondjuk ezt egymás között, hogy kurva hideg van. (Ami a borús jövőt illeti, lásd metszően pontos meteoblogunkat!)

Kabátadási ügy

A szokatlan hideg miatt indult el hétvégén a Szabadfogas-mozgalom: az utcákra kirakott fogasokon meleg ruhát, kabátokat gyűjtenek a rászorulók számára. A segíteni akarók Pécsen az irgalmas rend temploma előtt helyeztek el egy fogast, ám egy 24.hu által kiszúrt Facebook-posztból az derül ki, hogy az irgalmas rendiek nem látták szívesen a kabátokat, úgyhogy át kellett vinni az egészet a Csinos presszó elé. Ennyit az irgalomról mára...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.