2017. január 30., hétfő

TÉNYLEG ÁRULJÁK A HAZÁT!

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Gusztos István
2017.01.29.



No, nem az amúgy genetikailag ravasz üzletemberek, a Soros-bérencek, hanem maga a NÜK, azaz a Kedves Keresztapa!

Hát hiszen alighanem árulták volna a Soros-bérencek is, mert olyanok – de azt kellett tapasztalniuk, hogy portékájuk iránt nincs kereslet. Sietek elmondani, hogy – bár a legalapvetőbb kérdésekben általában egyetértek a Soros-bérencekkel – én sem árultam! Legalábbis nem nyerészkedési szándékkal. Sőt: én azt a hazát, amelynek „kormányát” Bencsik Andrások kedvelhetik, támogathatják, ingyen is odaadnám bárkinek – szerény lehetőségeimhez képest még fizetnék is annak, aki elfogadná…

Ám a NÜK, bár nem tekinthető genetikailag üzletelőnek, például Oroszországban megtalálta azt a kört, amelynek eladhatja a hazát: azokat, akiknek van elég pénzük és kedvük is ehhez a bomba üzlethez.

Nem kell sokat fizetniük: öt évre kölcsönöznek 300000 eurót a NÜK-nek, továbbá az adminisztrációért leperkálnak szar 60000-et: biztosak lehetnek abban, hogy ennyiért gyors és alapos adminisztrálásban lesz részük.

Egy hónap alatt elérhetik azt, ami az ideiglenesen nálunk állomásozók tisztjeinek végül is nem sikerült: örök lakhatást szerezhetnek Magyarországon, s ha az EU tagja marad az ország, az EU-ban is.

Legalábbis ezt ígéri a NÜK. Én azért a helyében nem mernék navszegda ígérni…

Itt van eredetiben is.

Rendkívül vonzó az ajánlat, alighanem rengetegen igyekeznek majd élni vele, mert nem sokáig tehetik már – bár a NÜK akármikor megváltoztathatja jelzett szándékát, tudniillik azt, hogy 2017. március 31-e után fölhagy a haza árulásával. Addig is biztosak lehetünk abban, hogy nagyon sok értékes, Orbánia számára hasznos ember érkezhet az országba! Sok-sok kiválóság lehet, akik nem tudnak ellenállni a fölkínált lehetőségnek:
Оплата самым выгодным способом – с личного счета, счета компаний, и даже 
внесение инвестиций третьими лицами.
Происхождение средств не требуется.

(Fizetés a lehető legkényelmesebb módon, személyes számláról, cégszámláról, de harmadik fél számlájáról is lehetséges.
A BEFEKTETETT PÉNZ EREDETÉT NEM VIZSGÁLJÁK.)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.