2017. február 22., szerda

A CIVILEK KINYÍRÁSA HELYETT MIÉRT NEM AZ EGÉSZSÉGÜGGYEL FOGLALKOZIK A KORMÁNY?

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2017.02.22.



A HVG cikke szerint a Fidesz frakcióülésén döntött: külföldi ügynökökként kell regisztrálni bizonyos civil szervezeteket, vagyis nem bizonyosokat, hanem azokat, amelyeket a kormány így akar nevezni. Jelenleg pont ez a legnagyobb gondjuk, hogy alakítsák úgy a törvényt, hogy azokra legyen csak hatályos, akiket ők akarnak. Ezzel telt a Fidesz frakcióülése. Az egészségügy átalakítása, az oktatás, a korrupció elleni küzdelem nem került szóba.

Valójában nem kéne ezzel a témával foglalkozni, hiszen a kormány csak azért dobja be, hogy felépítsen egy nemlétező ellenséget magával szemben, akivel harcolhat ahelyett, hogy végre ezt az országot kormányozná, és megoldaná a problémáit. De foglalkozni kell, mert mégiscsak tisztességes magyar emberek, családanyák és apák életét tervezi politikai okokból megnehezíteni a kormány.

Azzal foglalkozik ma Magyarország kormánya és kormánypártjának frakciója, hogy lemészárolják, tönkretegyék a nekik politikailag kényelmetlen embereket. Ez az ország szempontjából a legfontosabb, leghasznosabb dolog, amivel foglakozhatnak?
ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.