2017. február 25., szombat

A LÁNCTALPAS MODORÚ MEGÉLHETÉSI CELEB, AKINEK ÉPPEN AZ A HANGYÁNYI HIÁNYZIK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2017.02.25.


Miután már az égvilágon mindenki elsiratta a budapesti olimpiát – miközben basszus a demokráciát kellene üvöltve gyászolni, amikor egy falábú, félig kész, de már kivénült ügyvéd egyszemélyben hoz döntést a pályázat visszavonásáról, mert annyira nem érdekli a polgárok véleménye – akkor végre megszólalt a nemzet saját lába, apuci kicsi lánya, a mi Rasink is. Angolul szólalt meg ő, így már teljes bizonyossággal állíthatjuk, hogy angolul éppen annyira félművelt, fogalomzavaros szereptévesztés ő, mint magyarul.

"yeah. unfortunately. some young guys used to protest against the Olympic for make their name in politic and found a new party. they did not feel our nation strong and brave enough to make big think".

Ez alapvetően nem meglepő, sok ilyen van, aki valahogy átbukdácsolt a gimnáziumon, még diplomát is sikerült szerezni – ez bizonyos esetekben csupán magolás és pénz kérdése – és onnantól kezdve úgy hiszi, most aztán különb mindenkinél és a véleménye legalábbis közérdeklődésre tarthat számot. Csakhogy a mi Rasink különleges. Azért a mi Rasink ő, mert lényegében közösen gondoskodtunk róla. Sok közösségben előfordul, hogy az elárvult dedet közösen nevelik fel, együtt gondoskodnak róla. Ez pingvineknél éppen úgy létező dolog, mint embereknél.

Ez esetben az a kurvanagy különbség, hogy Rasi nemhogy nem árvult el, hanem még a nagyfatert is mi istápoltuk, ameddig a saját lábunkra nem állt, az apucit és anyucit is és a férjet is. Sőt, megszületett az örökös és kétségem sincs, hogy neki is van legalább két lába, amit majd kevésnek érez. De most maradjunk anyucinál, mert jelenleg ő az, aki sokadszorra törli bele a lábát az alattvalókba és nekem például legalább ötödször van teli a tököm őnagyságával.


Az a gyanúm, hogy pénzkidobás volt minden fillér, amit Orbán Ráhel taníttatására költött ez az ország, marhára nem önként és dalolva. A drága svájci iskola ellenére egy lánctalpas modorban nyomuló megélhetési celeb, de abból is olyan, aki időről időre kikéri magának a nyilvánosság kritikáját. Az ízléstelen, kihízott ruhában pózoló, külföldi diplomatákkal a kormány nevében (de biztosan nem az ország érdekében) tárgyaló, majd lebukása után mindent tagadó hercegnőcske most az olimpia kapcsán villantotta meg azt a végtelen űrt, ami a családi örökség révén neki jutott...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.