2017. február 11., szombat

A NER BÖLCSEINEK JEGYZŐKÖNYVEI ORBÁN ELŐADÁSÁBAN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.02.11.


Orbán évek óta a Cion bölcseinek jegyzőkönyveihez hasonló összeesküvés-elméleteket ad elő. Korábban ilyenekkel csak a Fehérlófia nevű náci könyvesbolt kínálatában és a Gede Testvérek kiadványaiban lehetett találkozni. Ezek régi náci elméletek, amelyek lényege, hogy a nemzeteket szétverjék, gyengítsék, hogy egy nemzetek fölötti globalista hatalom uralkodjon fölöttük. Erről szólt a Cion bölcseinek jegyzőkönyvei című antiszemita pamflet.

Idei önértékelő beszédében Orbán a korábbaiknál is egyértelműbben vázolta fel a világgal szembeni világ-összeesküvés részleteit, amelyek megegyeznek ezekkel a klasszikus zsidó világ-összeesküvésekkel. Azt állította, hogy meg kell küzdeni a nemzetközi szervezetek felerősödő aktivitásával, az átláthatatlan külföldi befolyásolási kísérletekkel. Mint mondta, nemzetközi szervezetek fizetett aktivistáiról és magyarországi irodáiról van szó, “itt nagytestű ragadozók úszkálnak a vízben, ez itt Soros György határokon átnyúló birodalma”.

A nagytestű ragadozó a zsidó üzletember, Soros György, aki a nyitott társadalom hirdetője és támogatója. A “nyitott társadalom” maga a globalista világrend, amely a nemzetek ellen támad és a nemzetek fölötti uralomra tör. Ha “a szerencsétlen, későn ébredő európai polgárok” mégis csak a sarkukra állnának, rájuk zúdítanak néhány millió, más vallású, más szokású migránst” – tette hozzá. Szerinte “így jött létre a világtörténelem legbizarrabb koalíciója az embercsempészek, a jogvédő aktivisták és az európai csúcspolitikusok között arra, hogy tervezetten ideszállítsanak Európába sok millió migránst”.

Orbán nincs egyedül ezzel a véleményével. Vessük össze az általa elmondottakat az alábbi idézettel: “a menekültáradatot cionista háttérhatalmi erők irányítják. Elég megnézni a zsidó származású szakértőkkel kitömött jogvédő szervezeteket, akik pénzzel, élelemmel és ruhákkal látják el a beözönlőket. Ők a jogokra hivatkoznak, a háttérben viszont sokkal sötétebb tervek lappanganak, melyeket a zsidóságnak a szabadkőművességgel összefonódott rétege próbál megvalósítani.”...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.