2017. február 6., hétfő

A NER ÉS A NŐK - SLEJMSHOW


ÁTLÁTSZÓ - SLEJM BLOG
Szerző: slejmshow
2017.02.06.



A héten volt Solt Ottilia halálának 20. évfordulója – és szintén a héten tolta le magáról újra a felelősséget a kormány, hogy hazánk jogrendjében is érvényt szerezzen az Isztambuli Egyezmény ajánlásainak, ami védené a nőket a bántalmazással és a családon belüli erőszakkal szemben. Ideje tehát beszélnünk arról, hogy mi a NER és úgy általában a jobboldal képe a nőkről?

...A torkon ragadt politika. Mindannyian őszintén gyűlöljük, mindannyian őszintén szabadulni szeretnénk tőle: ez a politika. Megvetjük azokat akik művelik, miközben titkon egy megváltóban reménykedünk, aki helyre teszi ezt az egész romhalmazt. Megőrülünk attól, hogy rátelepszik az életünkre, de megőrülünk attól is, hogy képtelenek vagyunk a befolyásolására.

Ez egy aktivista-politikai csatorna: hétről-hétre elemzem a magyar politikát, ismertetem Európa és a régió legizgalmasabb társadalmi folyamatait, miközben akciókat szervezek, és olyan embereket, kezdeményezéseket, mozgalmakat mutatok be, amelyek reményt adhatnak arra, hogy visszaszerezzük a befolyást közös ügyeink felett...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.