2017. február 20., hétfő

AKAR-E MÉG ORBÁN OLIMPIÁT A NEMZETNEK?

GÉPNARANCS - BANÁNKÖZTÁRSASÁG
Szerző: Föld S. Péter
2017.02.19.



Ez a 266 151 aláírás nem arról szól, hogy a budapestiek nem szeretik a sportot, a nemes versengést, nem szeretik az olimpiát. Még kevésbé arról, amit Tarlós István főpolgármester mondott nem is olyan régen, vagyis, hogy akik aláírják a Nolimpia íveit, nem szeretik Budapestet.



Ez a 266151 aláírás arról szól, hogy a budapestiek nem szeretik ezt a kormányt, és nem szeretik a Fidesz által dróton rángatott városvezetést. Nem szeretik, ha más mondja meg helyettük, hogy miről mit gondoljanak, ha Orbán dönti el, hogy ki a jó magyar, a jó szülő, a jó fiatal, a megfelelő időskorú.

Azoknak a budapestiek, akik aláírták a Nolimpia íveit, eszükbe sem jut, hogy a Fidesz-kormány, vagy Tarlós főpolgármester azért akar olimpiát rendezni, hogy az a budapestieknek és Magyarországnak jó legyen.

A budapestieknek az jut az eszükbe a 2024-es olimpiáról, hogy nagyon sokba kerül, sokszorosába annak, amit most mondanak, és a kormány azért állt ki mellette, hogy újabb pénzeket lehessen majd kreatívan elkölteni. A budapestiek, valamint az ország más településein élő magyarok a pénzek kreatív elköltését úgy mondják: lopás.

A Fideszben most folyik a kármentés ezerrel. Első menetben megpróbálják Tarlós főpolgármesterre tolni az olimpia ügyét. Neki már úgyis mindegy, ott van neki az életveszélyes 3-as metró, a sok sebből vérző 4-es metró, birkózzon meg az olimpiával is, ha tud. Nemrég még Orbán saját szájából hallottuk, hogy az olimpia nemzeti ügy, ám mára mindez a budapestiek ügyévé silányult. Ami pedig a budapestieké, ahhoz a kormánynak nincs köze. Budapest bűnös város, hiába, hogy itt keletkezik a GDP 40 százaléka, épp csak annyit kap vissza ebből, hogy ne látsszon még látványosabban, amint szépen, lassan tönkremegy...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.