2017. február 18., szombat

BELÜGYÉR VAZALLUSOK 1.

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Adorján György
2017.02.18.



A gyöngyöspatai hajdani ominózus rendőri intézkedések minőségét dehogy akarom én összefüggésbe hozni a BM magas szintű vezetőjével!

Az öt évvel ezelőtt történtekkel és a perrel kapcsolatos hírek, beadványok röviden összefoglalva itt megtekinthetők. A tisztelt olvasók belátására bízom annak megítélését, hogy egyébként a gyöngyösi körzetnek mi köze lehet a Jobbik elnökéhez azon kívül, hogy errefelé született, vagy a belügyminiszterhez, aki ezen a környéken szántót, legelőt és erdőt tulajdonol, mintegy 15 hektár és 380000 négyzetméter nagyságrendben. Hogy a Jobbik ezen a tájon uralkodó szerepet visz, az közismert. Hogy az említett miniszter errefelé rendelkezik a felsorolt ingatlanokkal, az pedig vagyonnyilatkozatából kiolvasható. Európa legtehetősebb belügyére hogyan és miképpen tollasodott meg ennyire, az megérne egy külön parlamenti bizottsági vizsgálatot, nevezetesen annak kiderítésére, hogy istenáldott vállalkozói tehetségén és pénzügyi zsenialitásán, valamint kapcsolati tőkéjén kívül mi kellett még ahhoz, hogy ennyi vagyont felhalmozzon.

Kellett hozzá bizonyára szűkebb „szakember” holdudvar is, olyanok, akik közül három jellegzetes figurát feltétlenül ki kell emelni abból a tucatból, akik vagy így, vagy úgy, de valamiképpen szemtanúi voltak a belügyér eszméletlen nagyságrendű anyagi gyarapodásának. Ők tudnának mesélni minden bizonnyal, de nem fognak, hiszen vazallusként maguk is részesedtek valamicskét hűbéruruk javadalmaiból. Nézzük hát őket ABC sorrendben, hogy elkerüljük a sértődést:..



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.