2017. február 18., szombat

ELÉG, A KURVA ANYÁTOK!

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: Lang Alex
2017.02.17.



Nézek ki a fejemből és bámulom a monitort, miközben az idővonalamat pörgetem vissza, és egyre jobban elgondolkozom azon, hogy hol van a magyar emberek tűréshatára.

Ki emlékszik már Zsiga Marcellkára és az ő kis házvásárlási cirkuszára, ejtőernyős berepülésére a Szerencsejáték Rt-be? Mr. 20-30% Kósa ház ügye is lecsengett, Rogán, pedig már bíróság is kimondta, hogy bűnöző, mégis tiszta, mint a frissen esett hó.

Szijjártó kegyencminiszter házvásárlására már nem is emlékszünk, ahová előszeretettel hívja meg kedvenc orosz barátait egy kis vendégségre. Ja, jut eszembe Tömjén izé Semjén Zsolt miniszterelnök helyettes adóbevallása, 2013-ból, amikor egy fillér bevallanivalója nem volt, vagy akár Tállai idei bevallására, ahol NAV vezetőként feltüntette, hogy két könyvelő cégnek is tanácsokat ad fizetésért, ami maga az abszurdum.

Még hosszan lehetne sorolni, például Meggyes ex esztergomi polgármester ügyeit, meg vagy Plagi Paliét is, de ilyenkor jön, a ne visszanézzünk, csak halkan jegyzem meg Orbán vagyontalan Viktorról még szót sem ejtettem, pedig lehetne. Minden napra van egy ügy, esetleg kettő, három is, már régóta nem lehet követni. Nincs olyan "elmúlt nyolc év", ami überelni tudná ezt az elmúlt 7 évet!

Mondjatok nekem egy olyan magyar kormányt, amelyik köztörvényes, Interpol által is körözött bűnözőnek adott volna vízumot az Orbán rezsimen kívül!

Mondjatok nekem egy olyan magyar kormányt, ahol ennyire nyíltan nyúlták volna le a közpénzeket, az Uniós támogatásokat!

Magyarországon emberek élnek havi 22 800,- forintból, Rogánéknak ennyibe kerül csak az ebédjük!

Gondoljon mindenki bele, ha ezt te csinálnád meg, te, aki ott ülsz a monitor másik oldalán, és csak folyamatosan dühöngsz, akkor veled mit tenne a hatóság? Tudod a választ, már nem lenne semmid és sitten ülnél, amíg a műanyag lakat rád nem rozsdásodik!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.