2017. február 7., kedd

ETTŐL ROHAD SZÉT ITT MINDEN, ELVTÁRSAK!

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, HACSAKNEM BLOG
Szerző: H. Andrea
2017.02.07.


Ugyan a hányásszag súlyosan benne volt a levegőben, de ennyire tanulságos – a szó legszorosabb értelmében tanulságos – vallomássorozattal talán soha nem találkoztam, mint amit az Echo TV tudományos-fantasztikus kanális Sajtóklub című, politikai vitaműsornak csúfolt kormányfelszopó szeánszának tegnapi adása keretében a Bencsik-Lovas-Huth-Bayer barnanyelvű kvartett előadott.

Nem sajnáltam az időt és az energiát, kiválogattam a tömény 50 perces bájcsevelyből a legerősebb/legfélreérthetetlenebb állításokat, mert úgyse hinné el senki nekem, hogy ezek valaki(k)nek a száját valóban elhagyták. 50 perce meg nem mindenkinek van arra, hogy a nemzeti kormány előretolt tányérnyalóinak pszichedelikus-szürreális agymenését végighallgassa.

Újabb brutális kórrajz ez a nemzeti kormány szellemi holdudvarának erkölcsi színvonaláról. Arról, hogy milyen minőségű emberek alkotják a Fidesz intellektuális holdudvarát és propagandagépezetét; hogy kik is tulajdonképpen ezek az örökös ellenzékiség képzelt betegségében szenvedő, démonokkal viaskodó, közpénzből élősködő, vernyákoló gazemberek, akik felesküdtek arra, hogy minden idők leggyalázatosabb kormányát tűzön és vizen át védelmezik, szolgálják, nyalják és falják. És arról, hogy miért tart ott ez az ország, ahol az ilyen kaliberű egyének a köz hűtlenül kezelt tulajdonából kistafírozva hülyítik a náluk is hülyébbeket:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.