2017. február 25., szombat

EZÉRT KERÜL KÉTSZER ANNYIBA A PUSKÁS STADION

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: AN
2017.02.25.


Először csak ízlelgettük a hírt: 2015-ben még „csak” 100 milliárd forinttal számoltak, mostanra ez az összeg csaknem a duplájára, 190 milliárd forintra nőtt.

Vajon, mi változott ez alatt a két év alatt, hogy ennyire megdrágul egy stadion? Ennyit emelkedtek volna az építőanyagárak? A munkaerő lett annyival drágább, hogy a magyar adófizetőknek kétszer olyan mélyen kell a zsebükbe nyúlniuk?

Vagy kétszer szebb és korszerűbb lesz az építmény, mint amilyennek eredetileg ígérték? De hát már eredetileg is szépek és korszerűek voltak a tervek, hogyan lehet ezt még a duplájára fokozni?

Aztán kezdett körvonalazódni a megoldás. Igaz magyaros megoldás, ilyet egyedül mi tudunk a világon. Megvan a rejtély titka, nem kell tovább találgatni, eláruljuk.

Az új Puskás Stadiont a Magyar Építő Zrt. és ZÁÉV Építőipari Zrt. konzorciuma fogja felépíteni. És ha még mindig nem lenne világos, mitől mitől fogott kétszer olyan vastagon a ceruza, legyen elég annyi, hogy mindkét cég kapcsolatba hozható Mészáros Lőrinc érdekeltségeivel.

Van kérdés pajtások?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.