2017. február 22., szerda

FÉRFISZOKNYA, KOCSMASTÍLUS

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2017.02.22.



Buzi-e vagy? Momentán ez a legizgalmasabb probléma országunk gyűlésében, az inkriminált kérdés pedig Vona Gáborra vonatkozik, hol burkoltan, hol meg nem, a jópofa Fidesz-es karaktergyilkolászás megszokott stílusában és szellemében. Szó lesz erről még 2018 gyönyörű kikeletéig, ebben teljesen biztos vagyok.

Az előzmények közismertek, midőn a kormányzó erő mocsokmédiája nekilátott a nemes munka elvégzésének. Ez úgy történt, hogy Rácz Terry Black Károly előállt a farbával, és azzal vádolta meg a Jobbik elnökét, hogy melegbulikon vett volna részt. És ezen pörögtek hetekig, egészen odáig, hogy végül Vonáné arra kérte a nagyságos Lévai Anikót, állítsa már le a degenerált férjét, de, mint azt a Fidesz-kommunikáció az ő magas lováról tudatta a Jobbik-nejjel, s egyszersmind a nagyvilággal, ilyen mélységekig ő nem süllyed alá. És hites ura tényleg nem bír leállni.

A parlamentben folytatódott a vásári előadás hétfőn. Orbán itt az égreszóló sikerekről tartott lenyűgöző előadást, ámde elfelejtett szólni az olimpia rögös ügyéről. Vona ezt a szemére vetette, felszólítva hajdani haverját, hogy „ne bújjon Tarlós István szoknyája mögé a kérdésben”.

Orbán elvtárs pedig a maga jól bevált, és igen népszerű pökhendi stílusában megadta a feleletet, amelyben szokása szerint nem a kérdésre válaszolt, hanem csak úgy böffentett egyet az áporodott légtérbe, így: “Nem szoktam én, illetve nem én szoktam más férfiak szoknyája mögé bújni”. Ez magyarra lefordítva annyit tesz, fogd be a pofád, köcsögbuzi!

Mivel Vona ezt kifogásolta, személyes megtámadásra hivatkozva szót kért a bajuszát vesztett házelnöktől, azaz Kövér káplártól, és persze, hogy nem kapta meg a szót, sőt, még a tisztelt képviselőtársak is leszavazták, hogy felhorgadásának hangot adhasson, de hát, így megy ez már csak minálunk..


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.