2017. február 3., péntek

HÁT MILYEN ISTENVERTE BANÁNKÖZTÁRSASÁG EZ?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.02.02.


Belátom, nem könnyű überelni táváris Putyin sötét diktátor mindent felforgató budapesti látogatását. Különös tekintettel a városlakók – e nagyszerű eseményben gyökerező – csúcsrajárott egész napos szívatására, Juhász Péterék félig ellehetetlenített tiltakozására, Vlagyimirovics és Viktorovics egymást körbeszopkodó, rendkívül rossz érzéseket ébresztő, szürreális és gyomorforgató bratyizására.

Igen, figyelemmel kísértem a sajtótájékoztatót, ám a méla undoron és a megvetésen kívül semmi mást nem ébresztett bennem őexcellenciája (by Putyin) Orbán Viktor legújabb Európa-ellenes ezúttal viszonylag visszafogott fröcsögése, és meleg szarig benyaló, megalázkodó, szívélyes-kedélyes hajlongása az orosz zsarnok előtt. A lényeg, hogy az ellenséges Nyugat-Európa okozta nehézségek ellenére virágoznak, gyümölcsöznek, fejlődnek a magyar-orosz kapcsolatok, és köszönjük és öröm és boldogság és éljünk. Ja, és ha már ilyen szépen összegyűltek, hazudtak egy öblöset az elvtársak. Szemrebbenés nélkül. Egymásra licitálva. Úgyhogy nincs erről több mondanivalóm, bár a hóciepellőm van tele azzal, hogy az Orbán nevű a magyar emberek nevében mondott hálát neki, hogy méltóztatott meglátogatni minket. Mert a legnagyobb erény, ha az ember tudja, hol a helye. Ja, aha.

Ám van itt egy dolog, amit baromira nem értek, viszont elég fontos ahhoz, hogy ne hagyhassam szó nélkül. A hír az, hogy kiszivárgott (még egyszer KI-SZI-VÁR-GOTT!) a 4-es metróval kapcsolatos korrupciós ügyeket vizsgáló OLAF-jelentés. Nem. Helytelen. Nem kiszivárgott. Kiszivárogtatták.

Nem akárki, hanem a Terrormariska néni által felvásárolt, cirkuszok és hisztériák árán kivéreztetett, elfideszesített Figyelő című lap. Magyarország utolsó komoly gazdasági lapjainak egyike, ahonnan a legnagyobb nevű újságírókat már távozásra kényszerítette az Orbán nevű Viktorba szerelmes, halszagú, történelemhamisító matróna...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.