2017. február 1., szerda

JÓ LESZ NEKÜNK VALAMIRE EZ A TRUMP ELNÖK?

HUPPA BLOG
Szerző: Cserpes Tamás
2017.01.31.


Nem valószínű, hogy nagyon sokra megyünk őkelmével. Hazai elitünk számára rendkívül mámorító érzés lehetett a felbukkanása, majd diadala, mivel győzelmével minden gátlás alól felszabadultak. Nem mintha eddig bármi miatt is annyira aggasztották volna magukat, de ott voltak azok a fránya egyezmények, ellenőrzések, elszámolások, szerződések. Mindenféle idegesítő papíros meg akdékoskodó hivatalnok. Mostantól nem sok jelentőségük lesz, csak abban az esetben, ha mások ellen lehet fordítani ezeket.

Trump győzelme arra is kiváló alkalmat nyújtott, hogy intim utcabált rendezzenek az új amerikai elnök tiszteletére azok, akik erre állami támogatást kaptak.

És ezután? Ezután meg mi lesz? A hazai elit további további gazdagodáson kívül természetesen. Azzal eddig sem volt túl sok probléma. Az adófizetők gálásan álltak minden eléjük lökött cehet.

Másoknak azonban mitől lesz most jobb? A világ népei azon nyomban felszabadulnak és a saját kezükbe veszik a sorsukat? Talán kitör a régóta várt proletár világforradalom, amit már Lenin és Trockij is beígért, de végül inkább meghaltak?

Aki elég ügyes, és kihasználja a politikai inkorrektség nyújtotta remek alkalmat, felcsaphat akár még diktátornak is. Nem fog szólni érte neki senki. Szuverén jókedvében azt lövethet agyon, akit csak akar.

A liberalizmust úgy beállítani, mint egy világot behálózó, gonosz szervezetet, merő ostobaság, szélhámosság, porhintés. Legfőképpen azzal vádolják a liberálisokat, hogy mindenkire rá akarják kényszeríteni az akaratukat és ki akarják pusztítani az emberiséget. Például azzal, hogy agymanipulációval, meg olyan izéses’ porokkal mindenkiből homoszexuálist akarnak gyártani. Egy másik anti-liberális iskola ezzel szemben az elfajzott liberálisokat a túlzott mértékbe vitt szabadossággal vádolja. Például azzal, hogy nem tekintik bűnnek a homoszexualitást, sőt megengedik másoknak is. Most akkor kényszerítenek vagy túlzottan elnézőek?

Megmagyarázhatatlan, hogy ezen elkötelezett, konzervatív lelkek fejében miért éppen a szexualitás kavarog állandóan. Másra nem is tudnak hirtelen gondolni, ha meglátnak valakit, akivel nem egyezik meg a véleményük? Begerjednek tőle, vagy mi?

A valóságban csupán arról van szó, hogy indokolatlanul ne turkáljon mások magánéletében senki. Egy politikust ne lehessen azzal zsarolni, hogy kiket ölelgetett valamikor. Nem kell ehhez semmiféle ideológia. Elég csupán az, ha valaki toleránsan, tapintatosan viselkedik, ami nem bűn. Annak ellenére sem az, hogy a hazai elit ezt próbálja a tömegek fejébe sulykolni. Sajnos sikeresen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.