2017. február 18., szombat

LE A KALAPPAL, MOMENTUM!

SZTÁRKLIKK - LENDVAI ILDIKÓ BLOGJA
Szerző: Lendvai Ildikó
2017.02.18.



Gratulálok, Momentum. Szép volt, fiúk, szép volt, lányok. Gratulálok, Budapest, gratulálok, segítők, gratulálok, ország. Szép volt, fővárosiak, és szép volt, máshol élők, akik drukkoltak, és közben morgolódtak, mert országos népszavazási kezdeményezést nem engedett át a magas hivatal. Pedig a vidékiek pénze és jövője is kockán forog.

Le a kalappal, Momentum. Ehhez nem volt elég az ifjonti hamvasság, a múlt nélküliség. Ez is fontos, de sok kampány részeseként tudom, hogy ekkora sikerhez rengeteg munka és kreativitás is kell, jól kihasznált felkészülési idő, tervező- és szervezőképesség, nemcsak lelkesedés, hanem profizmus is.

Le a kalappal akkor is, ha véleményem és persze élményeim számos ponton eltérnek a tietektől. Én fontosnak tartom, hogy egy majdani pártnak karakteres világnézete legyen, definiált viszonya jobb- és baloldali, ilyen meg olyan értékekhez, Ti nem.

Én nem mosom egybe az elmúlt 27 év szakaszait, pártjait, embereit, ti igen.Talán még értem is, miért. De ez most mind nem számít, majd egy demokratikus és normális országban még bőven megvitathatjuk. A lényeg, hogy jól csináltátok. Jól tettétek azt is, hogy kezdeti szándékaitok ellenére végül igénybe vettétek a pártok segítségét. A pártok is jól tették, hogy -ha úgy tetszik- egy esetleges riválist segítettek erősödni. Mert most ennél fontosabb dologról volt szó. Ami nem csupán az olimpia, hanem pl. a következők:..


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.