2017. február 6., hétfő

LÓF@SZ LESZ ITT MAMA, NEM KORMÁNYVÁLTÁS!

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Föld S. Péter
2017.02.06.


Szombaton délután Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédében szólt egy titkos találkozóról. Azt mondta, „az MSZP, a Párbeszéd, az Együtt, valamint Botka László és egy önjelölt királycsináló a DK háta mögött szervezkedik". Szerinte arról tárgyaltak, hogy egy Gyurcsány nélküli DK-val együtt tudnának működni a 2018-as választáson.

Azonnal megindultak a találgatások, vajon ki lehet az ismert közíró, aki a kormány leváltása érdekében ki szeretné szorítani Gyurcsányt a saját pártjából. A hont kivont karddal óvó jól értesült megmondó emberek meg is nevezték Bitó Lászlót, szerintük az ő szalonjában találkozott az említett társaság. Voltak más variációk is, ám Gréczy Zsolt, a DK szóvivője még aznap este rövidre zárta a vitát amikor Facebook posztjában elárulta, hogy Lengyel Lászlóról van szó.

A megmondó emberek haragja erre Gréczy és Gyurcsány ellen fordult. Hogy hát akkor most hogy is van ez, miként lehet egy tisztességben megőszült, szürke pulóveres embert meggyanúsítani?

Aztán az RTL híradójából kiderült, hogy valóban volt egy összejövetel Lengyel László lakásán. Legalábbis, nem tagadta senki, hogy ott volt az MSZP elnöke, az Együtt, a Párbeszéd vezetője. Nem is erősítették meg az értesülést, csak éppen nem mondtak róla semmit. Egyedül Juhász Péter, az Együtt elnöke mondta, hogy nem a DK kiszorításáról beszélgettek.

Úgyhogy, most azt kell gondolnunk, hogy azért nem hívták meg a találkozóra a DK-t és annak elnökét, mert ultiztak és seggrepacsiztak, és ezekhez a játékokhoz nélküle is elegen voltak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.