2017. február 21., kedd

MÉSZÁROS LŐRINC VAGYONA NŐ, MINT A BOLONDGOMBA

ÁTLÁTSZÓ - VASTAGBŐR BLOG
Szerző: Eric
2017.02.20.


A legnagyobb növekedést természetesen a Mészáros és Mészáros Kft. tudhatja magáénak. A cég 10 év alatt megezerszerezte a bevételeit.

“Csak a pénz csinál pénzt” – hangzott el az örökbecsű mondat Kirk Douglas szájából a Pénz boldogít (Greedy) című remek vígjátékban még 1994-ben. A székesfehérvári születésű Mészáros Lőrinc ekkor még csak 28 éves volt, és épp azzal volt elfoglalva, hogy az állami gázprogram kapcsán egy alcsútdobozi, gépészettel foglalkozó társával elkezdték bekötni a faluban a gázt. A jól értesültek azt állítják, hogy Lőrincék vállalkozása nagyon sikeres volt, és ezt a sikert annak köszönhették, hogy Lőrinc közvetlen stílusú, társasági ember volt.

Aztán megismerkedett egy megye 1-es felcsúti focimeccsen Orbánnal. 2006-ot írtunk ekkor, és Lőrinc vállalkozása épp haldoklott, vagyona 19 millió forint volt. Egy bukott vállalkozó diskurzusa egy bukott miniszterelnökkel a megye 1-ben, csodálatos beszélgetés lehetett. De eredményes. Nem sokkal később Lőrinc lett az elnöke a Viktor által alapított “A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért” alapítványnak, ami papíron arra lenne hivatott, hogy fenntartsa a felcsúti fociakadémiát. Azt az akadémiát, amely olyan sok tehetséget nevel ki, mint a “nyelvtudás hiánya miatt” a Bundesligából hazazavart Kleinheisler vagy… k: a korábbi gázszerelői vállalkozását építőipari kivitelezővé fejlesztette, és 2008-ban már százmilliós bevétele volt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.