2017. február 10., péntek

MIKOR OKÁDJUK VÉGRE LE MAGUNKAT?!

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Gusztos István
2017.02.10.


Mert hiszen okádni kellene az „illiberális demokráciától” s annak Kedves Vezetőjétől – még akkor is, ha nyilvánvalóan egyre kevésbé ura önmagának, egyre kevésbé bír elhatalmasodni látszó elmezavarával. De mit kezdjünk magunkkal, akik elviseljük az ocsmány uralmat?

Mert napról napra pimaszabb, undorítóbb az orbáni önkény – és most eltekintek ezerszer fölsorolt bűneinek újabb, szükségképpen csupán részleges ismertetésétől is. Most csak az „évértékelő” beszéd két mondatát idézem – pedig volt „miniszterelnöki” szintre emelt, kimondott sorosozás, azaz zsidózás is, nem is akármilyen („Olyan nagy testű ragadozók úsznak a vízben, mint Soros György és szervezetei”):
  • […a senki által nem választott szervezetek és a médiamogulok] Az országokat pályaudvarokká változtatják, hogy mindenki ki s be járhasson, ha pedig valaki a sarkára áll, rájuk borítanak néhány millió migránst.
Persze, aljas ez a mondat is, de mennyire aljas! Annyira azonban nem aljas, amennyire bornírt. És az mindegy is, hogy ezt az uszító szándékú ökörséget sikerült-e magával már elhitetni, vagy csak üzletel vele…

Íme a második, az igazán fölháborító és megrendítő mondat:
  • Az igazi menekülteket persze be fogjuk fogadni: németet, hollandot, franciát, ha az elveszített otthonukat nálunk akarják megtalálni.
Ehhez képest Balog miniszter tűzkeresztséges „poénja” kifinomult elméncség…

Ha a „ránk borított (ránk?!) néhány millió migránsnak” csak tizede, huszada, százada felel meg azoknak a követelményeknek, amelyek szerint még az orbániai, sátáni nemzetikeresztény hatalom is hajlandó legalább szavakban menekültnek tekinteni őket, ez a „vicc” akkor is gyalázatos. Aljas, aljas, aljas! És persze a németekre stb. nézve röhejesen pimasz, hibbant.

Csak megvetést érdemel az az ember, aki ilyen bugrisságot megenged magának – egy ország képviseletében!

Csak megvetést érdemelnek azok az emberek, akik eme ocsmányság hallatán letörölték képükről a szenteskedés mázát, és kéjesen fölröhögtek, tapsolni kezdtek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.