2017. február 24., péntek

MINDEN PÉNZT MEGÉR NEKÜNK A MINISZTERELNÖK ÚR AGYBAJA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.02.23.


Nem hiszem, hogy a jelenlévőkön kívül van ember, aki képes volt végigszenvedni Lázár János Kovács Desikerült? Zoltán oldalán előadott legalább három órás bűvészmutatványát. Nem tudok újdonságot mondani, de legalább az összes energiámat leszívta az ember, mert én viszont voltam annyira perverz, hogy végighallgattam. A monológot is, meg a kérdésekre adott, nem kis túlzással válaszoknak nevezhető böffentéseket.

Nem fogok kitérni az olimpiával kapcsolatos gyalázatos agymenésére, mert tényleg méltatlan már. A felfokozott brüsszelezés, a Knorr tyúkhúsleves-por és a Nesquick kakaó minőségéről tartott kiselőadás, a minden oldalról megtámadtak, de megvédjük, rezsicsökkentés, nemzeti konzultáció, kötelezettségszegési eljárások, azt is megnyerjük, megvédjük, megtámadtak, nem engedjük, nemzeti szuverenitás, hatósági gázár, nem hagyjuk, nem kell európai főügyészség, csak a szuverenitás, hogy képzelik, megbomlott a nemzeti egység, kisebbségben maradt a többség… egyszerűen siralmas volt az ember.

A magabiztosság látszatát kelteni hivatott idióta vigyorgás egyáltalán nem indokolt pillanatokban, cinikus, újságírókat kiröhögő, Matolcsy jegybankelnök úr hatalmas zsenijét méltató, őt kell megkérdezni típusú kínosan szánalmas Lázár-produkciót lehetetlen szavakba önteni, és nem is kell. Az biztos, hogy hétről hétre egyre kínosabb Lázárnak lenni és ez még akkor is így van, ha a színjáték kedvéért úgy tesz, mintha élvezné. Pedig biztosan nem élvezi, és nem csodálkoznék, ha azt az egy-két kényelmetlen újságírót is lapátra tennék hamarosan. Marad a csontig benyaló sisere, aki egyetlen hazugságra sem kapja fel a fejét, nem kérdez vissza, nem kérdez vissza ötödször is, amikor megpróbálják hülyére venni.

A lényeg, hogy miután a hírszerzésért felelős (!) Lázár Jánosnak fingja nincs arról, hogy Matolcsy Gyugyó milyen égbekiáltó baromságokkal üzent hadat az Egyesült Államoknak tegnap, és főleg nem is érdekli, hanem frontálisan szemberöhögi az újságírót, hogy ugyan már, ne fárassza jelentéktelen dolgokkal, szerintem beszéljünk arról, hogy mi van most, hogy a kormány lezártnak tekinti az olimpia nemzeti ügyét.

(Ja, és az megvan, hogy Balog a minap 2 millió eurót tolt az üldözött keresztényeknek? Akkor jó, bagatell szóra sem érdemes, a Budapesti Fesztiválzenekar éppen megint döglődik, de kit érdekel – mint ahogy minden más is döglődik, de ez jött szembe most éppen). Ha nem lesz olimpia, akkor Viktor Viktorovics Viktorka márpedig bosszút áll. Lázár be is nyögte az első geciséget: 192 milliárd forintba kerül az új Puskás Ferenc Stadion építése, miután három felcsúti arénányi lóvét (több mint 10 milliárdot) már elégettünk a soha nem lesz olimpiai készülődésre...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.