2017. február 5., vasárnap

OLIMPIA ELŐTT RENDEZHETNÉNK DEMOKRÁCIÁT IS - KOVÁCS GERGŐ A PLAKÁTKAMPÁNYRÓL

ÁTLÁTSZÓ BLOG
Szerző: Vágó Gábor
2017.02.04.


A Kétfarkú Kutyapárt kampányhirdetései ismét ellepték Budapestet. Ebből az apropóból megkérdeztük Kovács Gergely pártelnököt arról, hogy miért karibi hangulatú strandon gyűjtenek aláírást, milyen új sportágakat vezetnének be a programba, és Budapest készen áll-e a téli olimpia utcai megrendezésére.

Átlátszó: Miért vesznek részt a NOlimpia kampányban?


Kovács Gergely: Azt gondoljuk, hogy ez fontos kérdés annyira, hogy az olimpia előtt rendezzünk egyszer legalább demokráciát is. Illetve szerintünk a magyar sportolóknak is jó lenne, ha egyszer életükben eljuthatnának Párizsba vagy Los Angelesbe, és nem csak Csepelre.

Milyen eszközökkel fognak kampányolni?


K.G.: Főként plakátokkal, hiszen arra kértünk pénzt. Össze is jött közel 12 millió forint. Viszont most sokkal nehezebb volt plakáthelyeket bérelni, mint akár tavaly, akár tavalyelőtt. Nem arról volt szó, hogy ne lett volna hely. A citylight-os cég után az óriásplakátos mondta vissza a már megbeszélt helyeket pár nappal a kampány indulása előtt. Gondolom az olimpiát támogató kampány nem pármilliós tétel. Így végül főként hirdetőoszlopokon lesznek kint az MKKP-s plakátok.

Ezek mellett kint leszünk az aluljárókban, és az utcán is aláírást gyűjteni. De nagyon hideg van. Itt az ideje, hogy az időjárás alkalmazkodjon a politikai kampányokhoz. Ezért mi nem standdal, hanem stranddal fogunk kitelepülni. Medencével, pálmafával és karibi zenével várjuk azokat, akik a nyári olimpiáról szeretnének véleményt mondani télen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.