2017. február 21., kedd

ORBÁN ÉS SZIJJÁRTÓ A MIGRÁNSOK NAGY BARÁTJÁVÁ LÉPETT ELŐ - ÉS FELÁLDOZTÁK A NEMZETBIZTONSÁGOT IS

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: Mr Flynn Rider
2017.02.21.


Orbán bevándorlási rendszere az orosz és ukrán bűnözőknek kedvez – hogy lehet Szijjártó még miniszter? Nemzetbiztonsági kockázata is lehet annak, hogy a magyar miniszterelnök és társai ennyire pénzéhesek.

Ezerrel megy a gyűlöletkampány a migránsok ellen, de az ukrán maffia, vagy az orosz titkosszolgálat úgy járkálhat ki-be az országba, mintha az ajtó bárkinek nyitva állna. Csak azokkal van baja a miniszterelnöknek, akik dél felől közelítenek, akik keletről, Oroszországból, vagy Ukrajnából jönnek, ellenőrzés nélkül kaphatnak magyar igazolványt, útlevelet és mehetnek az EU-ban bárhová.
Mindezek a tények azt támasztják alá, hogy Orbánék a menekültellenességet csak belpolitikai kampánytémáként, propagandaként használják, egy pillanatig sem gondolják komolyan.

Hiszen akkor keleti szomszédunktól, vagy Oroszországból nem áramolhatnának be emberek az országba, minden ellenőrzés nélkül.

Ugyanezt támasztja alá a letelepedési kötvény biznisze, amit megszüntettek ugyan, de akinek volt pénze, bárhonnan megvehette és bejárhatott az országba és rajtunk keresztül az EU-ba is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.