2017. február 12., vasárnap

ORBÁN KÉT DOLOGBAN BÍZHAT

JUSZT LÁSZLÓ BLOGJA
Szerző: Juszt László
2017.02.12.


Sokan mondják, hogy Orbán egészségi állapota aggasztó. Nem vagyok orvos, hogy ezt a megállapítást alátámasszam, vagy cáfoljam, de..., ha nem hazudik, akkor konfabulál. Namármost, egyik eset sem biztató, hiszen egy ország abszolút hatalmú első emberéről van szó. Az országértékelő beszédet nyilván sokan fogják sok szempontból elemezni. Nekem nem célom, de nem tudok elmenni néhány nagyon szembetűnő valótlansága mellett.

Azt mondta, hogy "népszavazással megtiltottuk, hogy valakik idegeneket telepítsenek Magyarországra." A népszavazás érvénytelen volt, tehát nem tudott volna megtiltani - ha kellett volna, de nem is kellett - semmit. Amit meg akart volna tiltani, arról már évek óta létezett törvény Magyarországon, csak "elfelejtették kommunikálni.

Azt mondta, hogy a kerítés-építéssel megvédte Magyarországot és Európát a migránsoktól. Ez a kormány nem megvédte a migránsoktól Európát, hanem lezárt irányvonatokkal szállította őket a keleti határainkról a nyugatira, s "tolta át" őket Ausztriába.

Azt mondta, hogy hét év alatt elértük, hogy 700.000 új munkahely jöjjön létre. Igaz nem tette hozzá, hogy ebből több, mint 500.000 Nyugat-Európában.

Azt mondta, hogy külpolitikai víziója szerint a népek szerte a világban fellázadtak a globalisták és az elit ellen.

És mivel a népek többen vannak (?) szavazatokkal le fogják győzni az elitet. Nos ebben bízom én is. Hogy Magyarországon is a nép le fogja szavazni az elitet! Azt a kormányközeli elitet, amely ma már a magyarországi bankok többségének tulajdonosa (!), amely az energiaszektor kizárólagos tulajdonosa, s amely az elmúlt években olyan mohón vetette rá magát minden vagyonelemre: földre, szállodákra, kastélyokra, trafikokra, nyerőgépekre, nyugdíjalapokra, sportklubokra és mindenre, ami megszállható, egészen le a médiasztárokig.
..

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.