2017. február 1., szerda

ORBÁNT ANYAGI ÉRDEKEI VEZETIK

JUSZT LÁSZLÓ BLOGJA
Szerző: Juszt László
2017.01.31.


Az u. n. "baloldali barátaim" döbbenten nézik, miként eshet meg, hogy az az Orbán, aki azzal dicsekszik a mai napig, hogy ő "kergette ki" az oroszokat, az ő égisze alatt készülő tankönyvekben is ezt tanítják - teljesen alaptalanul - most mégis Putyinnal ölelkezik?

Ennek egyetlen oka van - maga Putyin.

Ideje szembenéznie a baloldalnak azzal, hogy ők játszottá el ezt a barátságot. Eljátszotta Medgyessy Péter, amikor különféle ígéreteit - például a Dunaújvárosi Vasmű - megszegte. Eljátszotta Gyurcsány Ferenc, amikor Putyin baráti jobbját ugyan elfogadta, - Putyin egyetlen miniszterelnök lakására sem látogatott el külföldi útjain - de a minimális őszinteséggel sem tudott válaszolni, és ígérete ellenére kifarolt a Déli Áramlatból. És végül eljátszotta Bajnai, amikor szinte tudomást sem vett a birodalom létéről...

Holott tudomásul kellett volna venni - amit a rendszerváltás óta, a "Tovariscsi Konyec" plakát óta ugatok, - egy ekkora ország, amelyik a Mengyelejev táblázat minden elemével, energiahordozókkal korlátlan mennyiségben rendelkezik. Kimeríthetetlen szellemi kapacitással és emberanyaggal bír, azt nem lehet leírni.

Biztos vagyok abban, hogy Orbánt nem az ideológiai megvilágosodása, hanem az anyagi érdekei vezetik:..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése