2017. február 21., kedd

PONCIUS PILATES

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Zsebesi Zsolt
2017.02.21.



Lehetetlen a Fideszt szélsőjobbról előzni. Orbán már régen maga mellé állította az összes nemzeti gondolkodású, elmeháborodott választót.

A magyar kormányfő az ország parlamentjében azt találta mondani tegnap, hogy Vona Gábor a Jobbik elnöke eladja a pártja lelkét, amikor antiszemita pártból, filoszemita, azaz zsidógyűlölőből a zsidókat kedvelő pártot, az EU gyűlölőből pedig az EU-val szimpatizálót csinált. Továbbá arra tett célzást, hogy Vona Gábor meleg lenne, amikor Vona állítását cáfolta, aki szerint a miniszterelnök Tarlós István szoknyája mögé bújik, mert – ahogy a kormányfő fogalmazott – ő nem szokott férfiak szoknyája mögé bújni.

Azt a kurva életbe! Micsoda szócsata! Minő emelkedett szellemi nívó, mily elmés és csattanó riposztok. Nem véletlen, hogy a kormánypárti képviselők pirospozsgás orcáját harsány röhögésben megnyilvánuló önfeledt öröm és vígság öntötte el Orbán Viktor szavai hallatán a viccesen tisztelt háznak nevezett intellektuális bordélyházban, ahol egy Orbán Viktor és egy Vona Gábor méretű szellemóriás érveinek acélos összecsapása lett a hétfői nap csúcspontja az Úr 2017. esztendejében, mely esemény – nem mellesleg – a magyar sajtó számos képviselőjénél spontán megömlést (latin nevén: ejaculatio praecoxot) idézett elő...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.