2017. február 5., vasárnap

TÁLLAI ANDRÁS ELMENEKÜLT A SAJTÓ ELŐL

HUPPA BLOG
Szerző: Földes Péter
2017.02.04.


Tállai András államtitkár, aki nem mellesleg a NAV vezetője, hivatalos programja szerint a választókerületéhez tartozó Sajóhídvégen tekintette volna meg, hogy mi a helyzet a Falumúzeummal, hogy áll az egykori orvosi szolgálati lakások polgármesteri hivatallá alakítása, az iskola felújítása. A 444 újságírói ezt jó alkalomnak gondolták, hogy kérdezzenek az államtitkártól, a többi között arról, hogy miért kap havonta félmillió forintot adótanácsadással foglalkozó cégektől.

Ezért, miután Budapesten nem szoktak választ kapni a kérdéseikre, sőt, többnyire fel sem tehetik azokat, úgy döntöttek, hogy leutaznak Sajóhídvégre. Közben azonban néhány helyi illető, akik fogadóbizottságként funkcionálva vártak Tállai Andrásra, felfedezte az egyik sajtómunkás nyakában lógó fényképezőgépet, és megkérdezte tőlük, hogy mi járatban vannak.

Elmondták, mert hát miért ne mondták volna. Nincs annál, természetesebb, mint amikor az ember a munkájáról beszél. Az újságíró kérdez, a fotóriporter fotót készít, az államtitkár megtekint, s ha kérdezik, válaszol.

Ezúttal azonban Tállai András eltűnt. Hiába volt benne a programban, az államtitkár nem tekintett meg semmit. Biztosan nagyon sajnálja, hogy most majd mások elbeszéléséből kell megtudnia, hogyan áll az iskola felújítása, miként halad az egykori orvosi szolgálati lakásainak polgármesteri hivatallá alakítása...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.