2017. február 19., vasárnap

TARLÓS LEÁRULÓZZA AZOKAT, AKIK MEGGONDOLTÁK MAGUKAT OLIMPIA ÜGYBEN, DE Ő IS MEGGONDOLTA MAGÁT

B1 BLOGCSALÁD 
Szerző: Mr Flynn Rider
2017.02.19.


A főpolgármester álnaív, kincstári optimizmusokkal megtűzdelt interjút adott a Kossuth Rádiónak. A főpolgármester az utóbbi éveket mintha elfelejtette volna. Kijelentette, hogy azokkal van baja, akik hirtelen "úgymond megvilágosodtak" és meggondolták magukat, és egy nemzeti ügyből - mert az olimpia alapjában nemzeti ügynek indult - pártpolitikai ügyet gyártottak. Azok, akik másfél évvel ezelőtt erősen támogatták az olimpia rendezését, majd most szembefordultak mindezzel, "nem túl jellemesen viselkednek, (...) képmutatóak, elárulták ezt az ügyet, felmondták azt a nemzeti egységet, ami másfél évvel ezelőtt volt az olimpiával kapcsolatban" - közölte Tarlós István.

Az MSZP-re utalva azt mondta: azoknak, akik az Agenda 2020 döntés után támogatták az olimpia rendezését, másfél évig eszükbe sem jutott aláírásokat gyűjteni. A Momentumot is legyalázta:

"Megjelennek emberek, akik végül is bevallják az utolsó pillanatban, hogy nem is annyira az olimpia ellen tiltakoztak, mint inkább szeretnének pártot, szeretnének hatalomba kerülni. Ez nem bűn, de lássuk be, hogy ez nem a sportról, nem a sport értékeiről, nem az olimpiáról szól"...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.