2017. február 5., vasárnap

TEKINTETES FELCSÚTI ORBÁN VIKTOR MIHÁLY, KIRÁLY ÉS POLGÁRTÁRS!

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: Lang Alex
2017.02.05.



Tekintetes felcsúti Orbán Viktor Mihály, király és polgártárs!

Tudom, hogy számodra nem lényeges a magyar egészségügy állapota és meg is értelek, sokkal fontosabb a vizes világbajnokság 2017-ben, meg a stadionok építtetése az ország minden pontján! Ezekről fel lehet tölteni a képeket a Facebook oldaladra, ezerrel lehet szelfizni és kapod is a seggnyaló híveidtől, az elismerő szavakat!

Én viszont emlékszem, amikor kórházban fetrengtél pár napot a lábad miatt, igaz te VIP beteg voltál, és gondolom nem a frissen felvett, pár hónap alatt gyorstalpalón végzett, frissen honosított magyar állampolgár kislány nyomta beléd az infúziót.

Te akkor is, azóta is úgy látod, az egészségügy az egy jó hely, ahol az orvosok a nővérek mosolyognak, szakszerű és gyors ellátást kap az ember, és még a Facebook oldalon is lehet pár, "veled vagyunk a kórházi ágyon is" hozzászólást begyűjteni.

Hát, O.Viktor Mihály "prima" minister, nem ez a valóság!

A nagy büdös helyzet ennél sokkal, de sokkal sötétebb és remélem lesz esélyed, a tököli rabkórházban megtapasztalni a magyar egészségügy valós helyzetét.

Látszik, hogy a te párod nem az egészségügyben dolgozik, az enyém igen! Naponta mesél azokról az áldatlan állapotokról, amiket lát, tapasztal, az eszköz hiányról, hogy az osztályok egymással csereberélnek eszközöket, hogy egyáltalán működni tudjanak. Orvosokról, akik belefulladnak az adminisztrációba, mert ki van nekik adva a költségcsökkentés, az pedig már mellékes, hogy gyógyításra nincs idő! Tudod teee, miniszterelnök, teee szerencsétlen félnótás, hogy milyen érzés az, amikor a feleséged kisírt szemmel jön haza, mert a költségcsökkentés okán megtörtént létszámleépítés miatt elküldték a kolléganőjét, akivel több évtizede együtt dolgozott, és nem a szakmai tudás hiánya az indok!

Elvárások azok vannak! Az egészségügyi dolgozókon, számon kérik sokan a mosoly hiányát, de miért is mosolyogjon az, akinek még az elvárt túlórái sem kerülnek elszámolásra!

Bizony Orbán, te soha nem kerültél olyan helyzetbe, hogy a saját kis pénzedből vásároljál a vizsgálatra vagy szállításra váró betegnek szendvicset, de a nővérek, beteghordók, asszisztensek, orvosok naponta tesznek ilyet, mert ők igenis komolyan gondolják és szeretik a hívatásukat.

Naponta szembesülnek az országban élő beteg és egyre betegebb társadalommal, miközben sokszor ő maguk is betegen dolgoznak, de nem tehetik meg egy percre sem, hogy letegyék a lantot, mert egészségügyi dolgozók!
...és nem hibázhatnak!

Kétszer kaptad meg az esély kétharmaddal, hogy segíts, segíts azokon, akik nem tudnak kiállni a jogaikért, akik nem vonulhatnak utcára, akik nem sztrájkolhatnak, mert nekik kötelességük a gyógyítás, mert felesküdtek rá!

Nem segítettél, pedig megígérted, mint annyi más mindent, de te még mélyebbre nyomtad a fejüket a víz alá!

Úgy gondolom O. Viktor Mihály, hogy aljas alak vagy, mert lehetőséged bőven lett volna segíteni azokon, akik naponta segítenek, de neked fontosabb a felcsúti kisvasút, a stadionok, és minden más, a keményen dolgozó kisembereknél!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.