2017. február 28., kedd

TÉNYLEG NEM ÉRDEMES MEGÁLLNI, EL KELL LOPNI MINDENT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: H. A.
2017.02.27.


Tény és való, hogy ma minden, és még a mindenen túli minden is az Oscar-gáláról szól(t), a Mindenki (Sing) sikeréből jut most egy kicsi valóban mindenkinek. És ez így van jól, nagyszerű teljesítmény ez, olyannyira, hogy tulajdonképpen még az az enyhén lábszagú wow is rendben van. Ami nincs rendben, de legalább ennyire szóra érdemes, az a minden napra jutó, már régen követhetetlenné vált, ezért a kollektív memóriából még azon melegében kihulló országos gazemberségek soha véget nem érő sora.

Miközben a KSH papíron felszámolta a munkanélküliséget (néhány hónap múlva már több munkahely lesz, mint ember a talpalatnyi magyar ugaron), Farkas Köztörvényes Flórián mocskos öröksége is önfelszámolta magát. A munka világába vezető hídon akkor megyünk át, amikor odaérünk dakota közmondás immár korrekcióra szorul, amennyiben ez a híd végképp nem vezet sehova, azon se átmenni, se visszajönni nem lehet. Tegyük hozzá, eddig sem lehetett.

A nem oly régen még Farkas Flórián miniszterelnöki biztos enyves kezei alatt működő, 1,6 milliárd (= 1600 millió) forintos EU-s pályázati pénz ellopásával szabálytalan elköltésével gyanúsított Híd a munka világába nevű foglakoztatási szövetkezet lehúzta a rolót.

Tudom, hogy mindenki tudja, és teljesen felesleges leírni, és különben is én mondjam meg, hogy mi a teendő, miután már mindent tudunk, de azért mégis leírom: ezt az adófizetői pénzt a Farkas kolléga és díszcigány (akit Lázár János szerint az újságírók azért bántanak, mert cigány és nem azért firtatják a hollétét, mert egy utolsó mocskos gazember) ORÖ-jának már régen vissza kellett volna fizetnie az emberileg minősíthetetlen minisztériumnak, miután csalással kúrták el a pénzt mindenféle rongyrázó értelmetlenségekre úgy, hogy a felzárkóztatásra szoruló cigány közösség egy fillért nem látott belőle...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.