2017. február 16., csütörtök

ZAVARD KI AZ ÁGYUNKBÓL AZ ATYAGATYÁSOKAT!

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Tóth Ilona
2017.02.16.


- Drága szerelmem, zavard már ki a francba az ágyunkból ezt sok ismeretlen fickót. Mit keresnek itt? Mire kíváncsiak? Arra, hogy csinálunk-e gyereket, nekik, az államnak, mert veszettül rossz a demográfiai statisztika az országban? Miattuk az.

A rosseb egye meg, már a spájzot ellepték. Nagyjából üres, tudod te is, mert képtelen vagy elhelyezkedni a szakmádban, ezek azt hiszik, hogy az idióta közmunkájuk a Kánaán. A kisfiúnkat állandóan egzecíroztatják, hiába erőlködnek, akkor is utálja a tesi órai ide-oda futkosást, és akkor is igazolom neki a napjait, nehogy elvegyék a családi pótlékunkat, és akkor sem megy hittanra, sőt nem engedem kivezényelni az Orbánt imádó ünnepségekre. Hagyjanak már bennünket békén! Foglalkozzanak a közpénzen tartott szeretőikkel!

Nem szülök, nem szülök, amíg nem élhetünk méltó emberi életet: munkával, lakással, annyi pénzzel, hogy a nagyon vágyott újabb kis porontyunkat gond nélkül felnevelhessük. Apukám, küldd el innen őket a jó sunyiba, ne terpeszkedjenek ránk spájztól a padlásig, ne szóljanak bele az életünkbe a Semjén-félék gyarapítsák ők az országot! Már mindent velünk fizettetnek ki, rohadt jól tartjuk őket, bugris, unintelligens seggnyalókat, most meg belepiszkálnak a bugyimba is. Az én pénzemből kényeztetik az egyházat Orbán pajtásék. Hallottad, hogy milliárdokat kapott két egyházi kórház, cserébe ott nem szabad abortuszt elvégezni. Ne tur-kál-ja-nak ben-nem! Sehol!

Ez az atyagatyás férfi banda – Orbántól Lázáron át Semjénig és Erdőig – már a munkahelyemre is besomfordál. Milliókat fizet a semmire nem jó, apró párt valami tudósnak, hogy oldja már meg a nők, a családok gondját – ától-cettig. Ja, pont ezek az ájtatos manók! Ezt figyeld drágám, népesedési megbízottat akarnak a melóba. Kell a jól fizető állás az újabb csókosoknak. Na azt érjem meg, hogy valaki egy rohadt szót szóljon a magánéletemről, mert addig ne pofázzon senki, amíg én három műszakban ott rohadok éhbérért, állandóan fáradtan...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.