2017. március 24., péntek

A FIUKNAK FÜTYIJÜK VAN A LÁNYOKNAK MEG PUNCIJUK

VASTAGBŐR BLOG
Szerző: Eric
2017.03.24.


A Regnobooks Budapest kiadó sorozata napközis feladatokat nyújt az általános iskola alsós tanulói számára, “Amit nem tanulunk az iskolában” címmel. Rögtön kiderül, hogy egy hiánypótló, hentai-t megszégyenítő remekművel van dolgunk… (btw innen gratulálok a borító színeihez, és üzenem, hogy le kellene tenni a herbálekit)

A sorozat tartalmaz

– egy színszámozó készségfejlesztő könyvet, (tudjátok, mikor az 1-est kékre színezed, a 3-ast barnára, és a végén örülsz, mert kijött a mintából, ahogy Semjén Zsolt diadalittasan belovagol Erdélybe)

– a gyermekkori kedvencemet, a labirintusokkal teli füzetkét, tele könnyű, nehéz és azapátokfaszát-szintű feladatokkal, melyeket a gyermek úgyis mindig a céltól kezd el visszafele megfejteni.

– illetve „forradalmi” újításként idén a gyerkőcök elolvashatják és kiszínezhetik egy dán író-pszichoterapeuta, Per Holm Knudsen 1975-ös(!!!) kiadványa alapján készült „Nem a gólya hozza” című csodáját.

Utóbbi kiadványból – miközben kis ceruzáikkal színezgetik a képeken anya punciját és apa fütyijét – a porontyok, elég konkrét szexuális felvilágosítást kapnak. A kiadó azt mondja “Nem próbálunk mélyrehatóan (mélyrehatóan, haha) elemezni, hanem játékosan, érdekesen, röviden, de mégis érthetően magyarázzuk ezt el ennek a korosztálynak.” A felsősöknek jövőre jön ki egy haladóbb színező a pulykázásról és filterezésről (najó, nem)....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.