2017. március 7., kedd

A GYERMEKTARTÁSRÓL OLVASTAM NEMRÉG...

TABUNYITOGATÓ BLOG
Szerző: Gaby Weiszdorn
2017.03.07.


A gyerektartásról olvastam nemrég. „Az” elvált magabiztos nő jegyzésében.

Én, a másik, bár nem elvált, de legalább annyira magabiztos egyedülálló nő és anya, akkor picit megmutatom a másik oldalát a kérdésnek a véleményemmel fűszerezve.

A tartás, a tökéletes zsarolás eszköze. Ebben egyet értünk. A legnagyobb harcok ebből vannak. Teljesen elítélem anyaként és emberként is ezt a fajta viselkedést. Ezt ugyanis mindkét oldalon megfigyelhetjük, de kinek a nagyobb szívás ez? Melyik oldalon használják inkább fegyverként?

Ezt mintegy teljes egészében a nők számlájára írják. De! Nézzük meg, hogy is van ez valójában és döntő többségében.

Valaha két ember együtt vállalt gyereket. Ám a válással, külön költözéssel ez már áthárul az egyik félre. Többnyire az anyára. De teljes egészében ám!!!

Mivel az adott olvasmány nem tért ki az apákra, hát én most kitérek. Ezt viszont tapasztalatból teszem.

Ha egy nő úgy áll hozzá, hogy a tartást jelöli meg a presszió tárgyaként, azonnal hörög a világ, legszívesebben elásnák és milyen egy jellemtelen és egyebek. (jelzem ez engem pl. nem érint.) De ne szálljunk már el!!! Ha az anya nem adja át kapcsolattartásra a gyereket, - a pasik szerint (most általánosítok, mivel ők is ezt teszik), - mert több pénzt akar, hirtelen gyilkos lesz a hangulat. Azt szándékosan felejtik el, hogy a kapcsolattartás végrehajtható, független a tartás fizetésétől. Jó reggelt! De micsoda egy összetartó társasága alakul ki azonnal belőlük, hogy a téma közös! Egy lavórba köpködhetnek a feleségeik, volt társaik után. Sőt, szökőkutat nem láttam még olyat, amilyen zokogást, egy teátrális előadás keretein belül, pasitól, a témában viszont már igen.

Ám, mi van akkor, amikor a drága apu nem fizet, vagy nem megfelelő mértékben. Na azt viszont nem lehet kikényszeríteni. Ezzel a lépéssel a gyerek egyszerre veszti el az anyját és az apját is. Nyilván a tesztoszteron mozgatta gondolkodás addig nem terjed, hogy ezt meglássák. Mert győzni akar a delikvens. „Legyőzöm az asszonyt.” „Majd én megmutatom, hogy nem fizetek.” Kinek is? Kit győz le?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.