2017. március 9., csütörtök

AMIKOR A MÉRHETETLEN TÁRSADALMI TÁMOGATOTTSÁGGAL RENDELKEZŐ PIÓCAPÁRT KISEBBSÉGRŐL ÓBÉGAT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: H. Andrea
2017.03.09.


...Nem lesz olcsóbb a kenyér és az áfa sem csökken attól, hogy én ezeket a sorokat ide leírom, de kénytelen vagyok megtenni, mert itt nem pusztán arról van szó, hogy a kormány és csatolt szervei, nyúlványai, fizetett és önjelölt pártfogói egy autonómnak vélt oktatási intézményt támadnak példátlan módon, hanem hogy miközben a komplett magyar oktatás (a felsőfokúval bezárólag) lezüllesztéséért senki nem vállalta a felelősséget (nem Balog Zoltán áll a katedrán, és nem ő töltötte ki a PISA-tesztet sem, ugye), mára oda fajultak, hogy egyenesen a tudományosságot kérdőjelezik meg és nevezik devianciának és félrecsúszott, kreált zagyvaságnak.

Arra nem sok szót tudok és nem is szeretnék pazarolni, hogy egy mérhetetlen társadalmi támogatottsággal rendelkező, pótcselekvésnek is csak jóindulattal nevezhető piócapárt tetszőleges tagja törpe kisebbségről óbégat, hiszen ez önmagában is a nevetség és szánalmasság csúcsa. Másfelől egyenesen bicskanyitogatónak tartom, hogy megint az az álkeresztény szekta nyilvánít véleményt erkölcsi alapvetésekről és családilag-nemzetileg-sorskérdésügyileg megkerülhetetlennek nevezett témákról, amelyik az egyház és a vallás politikai szerepvállalását hirdeti, amelynek soraiban pedofil-gyanús egyedek üldögélnek és tűnnek el nyomtalanul a nyilvánosság elől, amelyik nem foglalt állást, amikor Terike átesett a vak komondoron, amelyik nem csapta az asztalt, hogy a kormány ratifikálja már az Isztambuli Egyezményt, és sorolhatnám.

Nem szeretném, ha bárki azt hinné, megint egy totálisan jelentéktelen gumicsontot rágunk, mert hát ki a francot érdekel ez a gender studies nevű baromság. Akinek csak egy kicsit is barátja a Google, annak néhány eseti keresés rávilágíthat arra, hogy pontosan miről szól a társadalmi nemek interdiszciplináris jellegű tudomány, hogy különösen az 1970-es évektől hogyan bontakozott ki, milyen irányzatai és megközelítései léteznek, milyen kvantitatív és kvalitatív eljárásokkal próbálnak szociológiai-antropológiai-gazdasági szempontból hasznos következtetéseket levonni a nők és a férfiak eltérő társadalmi szerepéből. Ezek fontos ismeretek, amelyek túlmutatnak azon, hogy Balog Zoltán szerint a biológiai nemek szerint vannak férfiak és nők, és mindenki tudja, hol a helye.

Tudom, hogy egy KDNP-s fogalmatlan pártkatona szerint Harvard, Yale, Sorbonne, Cambridge, Oxford (hogy csak a legnagyobbakat említsem) elmehet a búbánatos devianciájával és a félrecsúszott, kreált zagyvaságaival a büdös francba, de ezeken a névtelen egyetemeken – alig eltérő elnevezés alatt – komplett szakok működnek, és jól működnek. Sehol, egyetlen kormány sem indított háborút Soros György patás ördögre és a kereszténységre hivatkozva tanszékek és egyetemek ellen azért, amiért a suttyó, műveletlen, tanulatlan, középkor iránti nosztalgiában élő magyar kormánypártok. Akik politikai tőkét próbálnak kovácsolni abból, hogy semmihez nem értenek, és ami a Bibiliában nincs leírva, az nincs is alapon üldözik a tudást, a tudományosságot. Azt a részét mindenképpen, amelyik egydimenziós világnézetüket nem igazolja...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.