2017. március 22., szerda

AZ OROSZOK MÁR A HÁLÓSZOBÁBAN VANNAK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2017.03.21.


Katrein Ferenc, a magyar kémelhárítás egykori műveleti igazgatója valószínűleg az eddigi legfontosabb és leghasznosabb operatív akcióját hajtotta végre, amikor interjút adott az Indexnek az orosz titkosszolgálat befolyásáról és magyarországi beépüléséről. Az mindent elmond a magyar titkosszolgálatról, hogy a szervezet műveleti igazgatójaként nem tudott még ennyit sem tenni ellene.


Az interjúból kiderül: Magyarország függetlenségét nem a Soros György által támogatott civilszervezetek veszélyeztetik, hanem az orosz befolyás, az orosz titkosszolgálatok, akik gyakorlatilag európai bázisként használják Budapestet. A volt titkosszolga el is mondja azt, hogy Soros és az általa támogatott emberi jogi szervezetek nem veszélyeztetnek, hanem hasznosak, míg Orbán és kormányzata kinyitott ajtót és ablakot az oroszoknak.

Ahogy sejteni lehetett, a letelepedési kötvény a külföldi titkosszolgálatok fedett ügynökei számára a legkönnyebb bejutási lehetőség volt Európába és Magyarországra. Rogán és az Orbán-rezsim más hierarchiái azon gazdagodtak, hogy egy korrupciós ügylet keretében az Európai Unión és a NATO-n belül egy biztonsági rést ütöttek. Ezekért a bűncselekményekért egy jogállamban Orbánnak azonnal le kellene mondania és hadbíróság elé kellene állítani hazaárulás miatt őket.

Orbán butítja és félrevezeti a magyar népet, mikor Soros Györgyöt, szelíd és békés emberi jogvédőket, környezetvédőket kriminalizál, nevez ellenségnek, uszít ellenük, gyűlöletet kelt tisztességes emberekkel és hazaszerető magyar állampolgárokkal szmben, miközben orosz kémeket enged be tömegesen az országba, akik azzal a szándékkal érkeznek, hogy Európa és Magyarország függetlenségét és szabadságát felszámolják, és az orosz oligarcha, Putyin uralma alá hajtsák.

Magyarországot nem a menekültek fenyegetik, hanem az oroszok és az oroszok uralma alá került Orbán-rezsim. A titkosszolgálat volt munkatársa elmondta azt, hogy politikai akarat miatt nem tudott a magyar kémelhárítás fellépni az orosz kémek s az orosz befolyás miatt. Orbán nemcsak arcátlan, amikor az EU pénzét követeli, miközben gyalázza, de hátba döfte európai szövetségeseit. A déli határon dupla kerítést húz ez a korlátolt barom, azt állítva, hogy megvédte Európát, közben tömegesen zúdítja az orosz kémeket az Európai Unióra...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.