2017. március 2., csütörtök

CEAUSESCU FOROG A SÍRJÁBAN

MOMA BLOG
Szerző: Bokros Lajos
2017.03.01.


...Orbán hű maradt önmagához. Azt kívánja, hogy Szlovákiából, Romániából, Szerbiából tűnjenek el a magyarok. Azt kívánja, hogy Magyarországról tűnjenek el a nemzetiségek. Következő lépés, hogy tűnjön el mindenki, akit ő nem tart igazi magyarnak. Zsidók, cigányok, menekültek. Mert a vezér joga meghatározni, ki a magyar.

Én nem leszek soha Orbán felfogása szerinti magyar. Elutasítom Orbán magyarságról vallott felfogását. Magyar maradok a magam emberi és erkölcsi mércéje szerint. Magyar maradok a kolozsvári egyetemen és a szakmányban szidott Közép-Európai Egyetemen. Küzdök a népek közötti türelemért, megértésért. A befogadásért, a másság elfogadásáért. Harcolok a szomszéd népek tiszteletéért és a menekültek emberi méltóságáért.

Most került napvilágra az EU jelentése az európai régiók versenyképességéről. Kiderült, minden magyar régió leszakadt. Ez nem csoda. Az erkölcsi romlás gazdasági romláshoz vezet.

Jövőre nem csak azért kell megbuktatni ezt a beteges önkényuralmat, mert fellendülést hazudik az immár ordítóan nyilvánvaló leszakadás helyett. Hanem azért, mert tiszta és egészséges erkölcs nélkül sohasem lesz magyar jövő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.