2017. március 17., péntek

CIVIL CÉGEKKEL, NEM RENDŐRÖKKEL VERET ORBÁN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Mátrai Anna
2017.03.17.


Újabb, több mint félmilliárd a kormány kedvenc biztonsági cégének, a Valtonnak: az NFEB, azaz Nemzeti Fütyülő Elhárítási Belbiztonsági szolgálat nevét az elmúlt év október 23-án kapta fel a sajtó, a cég legényei voltak ugyanis azok, akik békésen füttyögni szándékozó magyar polgárokat zaklattak az ország főterén, nem az ott éppen nyugalmat megzavaró kis köpcöst, aki egy hordón – pardon dobogón – ágálva tette tönkre az ünnep emelkedett voltát.

A Valtonosok hasonlóképpen jártak el a minap is, amikor a gyűrött ruhájú kisember megint füttyöt, pardon fittyet hányt egy nemzeti ünnep méltóságára, kicsit alighanem szétcsapva végig heherészte saját beszédét.

Tény, ami tény: megéri asszisztálni pártunk és kormányunk szándékához, mely nem más, mint a fontos ünnepek pártnagygyűléssé silányítása. A jutalom sem marad el, hiszen ha egy cég – ahogy például a Valton – hajlandó még azt is vállalni, ami nem a TEK-nek – a praetorianus gárdának – és a rendőrségnek kell elvégezni, azt busásan megjutalmazza a harmonikázó nadrágú király...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.