2017. március 16., csütörtök

FÉLELMETES. SZÁNALMAS. BETEG

KOLOZSVÁRI SZALONNA - DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2017.03.15.



...Mekkora görénynek kell lenni ahhoz, hogy a miniszterek elnöke, a nemzeti ünnepen kijelentse: az Európai Unió elnyomó hatalom, mi a rabigájában nyögünk és forradalom kell, hogy visszaszerezzük a szabadságunkat? Miféle miniszterelnök az, aki most is uszít, a saját elmeroggyant vágyainak megvalósítása érdekében a közösség ellen óbégat?

Most jön az idióta ellenzék. A szellemes vezér kacagásra készteti a rajongótábort, a szerelmes nénik és bácsik csillogó szemmel nézik a prófétát. Mert tényleg. Ők itt a nemzet. Orbán Viktor és a hívek. Mindenki más nem nemzet.

Brüsszel a magyarságunkat támadja, de Arany János már megírta. Európai lázadás van, függetlenségünk és megmaradásunk érdekében Brüsszelt meg kell állítanunk. A külföldi pénzből kitartott hálózatokat le kell birkózni. A hatalmat továbbra is a nemzeti erők kezében kell tartanunk. Hát igen, közel a választás és Orbán már egészen szélsőjobbra sodródott. Hitler is büszke lenne rá, esküszöm.

Már megint a szabadságról és magyar fajtáról pampog. És tapsolnak és senki nem kérdi meg tőle, hogy akkor miért tapossa két szaros lábbal a szabadságjogokat országon belül. Félelmetes ez a gyenge kis ember a szóvirágaival, az egészen elképesztő hazugságaival, a nacionalista eszméivel, az uszításával, a háborús vízióival. Életveszélyes ez az ember, ha van elég szektatag, akiket képes befolyásolni olyan szinten, ahogy ő azt tervezi.

Ha sikerül, egymás ellen fordít mindenkit mindenkivel, gyermeket a szülőjével, testvért testvérrel, időst a fiatallal. Bárkit bárkivel, hogy megőrizhesse a hatalmát. A háborús pszichózis immár nem a migránsok, hanem az európai közösség ellen fordítja az arra fogékonyakat. Az ellen az Unió ellen, amelynek szétverése érdekében senki nem tett olyan sokat, mint ez a színpadon ágáló kicsi ember.

Félelmetes. Szánalmas. Beteg.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.