2017. március 3., péntek

FÉRFISZOKNYA

168 ÓRA ONLINE
Szerző: Markó Beáta
2017.03.02.


...Sok-sok évvel ezelőtt, amire a miniszterelnök már nemigen emlékezhet, az Úr 2013. esztendejében, amikor személyes hadserege, a TEK még nem zárta le a fél XII. kerületet, hogy ő biztonságban érezhesse magát Cinege utcai otthonában, nehéz helyzetű devizahitelesek demonstráltak a háza előtt. Több ezer csődbe ment, elkeseredett ember idézte fel a kormányfőnek saját korábbi szavait, miszerint „senkit sem hagyunk az út szélén”. A dulakodástól sem mentes tüntetésen a résztvevők követelték, hogy váltsa be ígéretét, tegyen meg mindent a megsegítésük érdekében. A felhevült hangulatban az ember, aki nem szokott más férfiak szoknyája mögé bújni, kiküldte a feleségét a tömeg lecsillapítására, mely feladatot az asszony sikeresen teljesítette.

Rossz nyelvek szerint az ország első embere a Parlamentbe sem mer bemenni golyóálló mellény nélkül. Mindezt egy, a Facebookon terjedő fotóval – amelyen a zakója hátán átütő és kitüremkedő mellény látható – kívánják bizonyítani egyes rosszindulatú emberek. A magunk részéről – természetesen – még véletlenül sem ülünk fel ilyen híreszteléseknek, ki tudja, milyen, Photoshoppal és egyéb technikával készült fényképeknek.

Azt viszont mindenki láthatta, hogy a miniszterelnök – aki nem szokott más férfiak szoknyája mögé bújni – legutóbbi, évértékelőnek nevezett uszítása és nyílt zsidózása során, amelyet az eleddig négyszer átadott Várkert Bazárban tartott, buszokkal és teherautókkal keríttette körül magát. Az egyik ellenzéki párt maroknyi tiltakozóját, akik igen veszélyes sípokkal felszerelkezve mentek a helyszínre, több száz méteres távolságra szorították. A biztonsági intézkedéseknek hála a hergelés a maga megszokott, nyugodt folyamában, a csillogó szemű vagy éppen alvó hívek és elkötelezettek nagy egyetértése és tetszése közepette lezajlott...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.