2017. március 26., vasárnap

FERIKE JÁTÉKA

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2017.03.26.


Folytatnám én a pártok esélyeit taglaló sorozatomat, de amit Gyurcsány a Klubrádióban Bolgár Györgynél művelt, arról írni kell.

Ferike elpanaszolta Gyuribácsinak, hogy a Lacika, meg a Gyuszi el akarja venni a játékát. Brühühühü. Merhogy Gyuszi olyat mondott, hogy az MSZP 200 ezer szavazót kíván visszavenni a választásokig a DK-tól. És Ferike szerint ez hadüzenet. De ami mégjobban tetszett: el akarják foglalni a pártját. Az Övét, teccenek érteni. Ferike pártját el akarják foglalni a Gyusziék a Szegfűből. No, Ferike, akkor most segítek Neked gondolkodni cseppet, hátha sikerül kitágítanom a horizontodat a kisvasút, dömper, homokozólapát szintről cseppet szélesebb perspektívára.

Figyelj Ferike. Te mondtad korábban: nem pártoknak vannak szavazói, hanem a szavazóknak pártjai. Biztos elfelejtetted már, hogy ilyet mondtál, nem csodálom, beszéltél Te már annyit, hogyha abból az ellentmondásokat törölnénk, nem maradna egy sornyi sem. De sajna télleg Te mondtad ezt. Saját tézised szerint tehát azok a szavazók nem a Tiédek. Max Te lehetsz az Övék, de fordítva kizárt. Magad mondtad, Ferike. Azt meg gondolom tudod, hogy a szavazók, az nem a párt. A párt, az a tagság, meg a szervezők, meg képviselők, meg a lóvé, ami miatt beültetek a Parlamentbe, korábbi ígéreteiddel szemben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.