2017. március 8., szerda

JÓ EZ ÍGY, VIKTOROV, NEKEM TETSZIK!

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.03.08.


...A nyilvánvaló, notórius és egyben tudatos hazudozáson, a szokásos, egyszerűagyúaknak szóló, szájbarágó, lábszagú téziseken (háború van, mi vagyunk a jók, az Unió rossz, a menekült=terrorista, fegyverbe, hősök, magyarok!), a rémhírterjesztés és közveszéllyel fenyegetés bünetőjogi kategóriáinak eszembe juttatásán és azon túl, hogy természetesen ismerjük már sekélyes történelmi tudásából fakadó, Európa védőbástyájáról szóló tév- és rögeszméit, ez a verbális örjőngés – súlyosságát illetően – az etnikai homogenitás ordas eszméjével vetekszik.

A migráció terrorizmussal való összemosásának ördögi húzását már ismerjük a repertoárjából: erre épít két éve. Persze önmagában már az borzasztó, hogy fegyvertelen nyomorultak elkeseredését valaki a török seregek támadásaként és ostromállapotként interpretálja, és dicsőségnek nevezi a szögesdróttal körbefont konténerekbe való bezsúfolásukat, de egy gyerekkori traumáiból kigyógyulni nem tudó frusztrált kisembernek ennyi az önbecsülése. Nulla a köbön.

Az ilyen ember egy életen át bűnbakokat keres, és meg is találja őket. Háború és halál elől menekülő embereket kollektíven bűnözőkként kezelni, oklevles diktátorok előtt földig hajolni, orosz maffiózókat és letelepedési kötvényes potenciális terroristákat jó pénzért beengedni az Unióba, hát igen: ő az, a rekedt hangú maffiózó. Putyin trójai falova, akinek az a feladata, hogy szétverje Európát, és akinek már csak ez az egy lapja maradt, miután szétlopta az országot: háborút vizionálni, tömegpszichózist csúcsra járatni.

Egészen biztos vagyok benne, hogy a határon hetekig, hónapokig esőben, hóban, sárban szopatott emberek béketűrésének megrogyására játszik ez a nagypályás gazember, hátha elszakad a cérna, hátha valaki besétál a csapdába és legitimálja a görénységét. Mert ő ugye, megmondta. Európa legbiztonságosabb országában, ahol a gazdaság recseg-ropog, és az egzisztenciális hanyatlás a mindennapok valósága, ahova nem menekülnek a 70 éve hanyatló Nyugatról az emberek biztonságot keresni, de ahonnan elmegy mindenki, aki teheti, azt magyarázza a maffia feje, hogy a biztonság értékesebb, mint a szabadság és a jólét. A biztonságra hivatkozva ki lehet lopni az emberek szemét, el lehet venni a jogaikat, és legyenek büszkék arra, hogy szolgálhatják a zsírosodó keresztapát, aki 50 évre kiszolgáltatta az országot az oroszoknak.

Valahol örülök annak, hogy végre kimondta: az emberi jogok, az egyetemes (!) emberi jogi egyezmények és a Magyarország által aláírt nemzetközi szerződések számára nem többek szépelgő handabandánál, amelyek egy törvények fölött álló személyiségzavart nem köteleznek semmire. A menekültek elleni tisztességes eljárás lefolytatására, vagy legalább a saját korrupt gépezete által megszavazott törvények betartására végképp nem. Miközben ismeretlen hátterű, vélt és valós bűnözőknek jó pénzért árulja az európai útlevelet és a teljes jogú schengeni állampolgárságot, békeidőben háborús pánikot kelt és bevallja: ívesen szarik ő az emberi jogokra. Helyettük középkori sötétséget és végvári vitézeket lázálmodik. Ellenségként bélyegez meg mindenkit és elvitatja a tisztességes emberektől is a mindenkit megillető esélyt arra, hogy emberként bánjanak vele. A félszájjal elhadart, emberségre vonatkozó kiszólás ne tévesszen meg senkit: csak jelezni akartam, hogy a handabandátokat leszarom.

Jó ez így, Viktorov, nekem tetszik! Még eljöhet és el is jön az idő, amikor jól fognának neked is ezek a szépelgő handabandák. Majd amikor a te jogaidról lesz szó. Például amikor jogod lesz hallgatni. Amikor a hetedíziglen korrupt, emberiesség ellenes, uszító-lázító pályafutásodat értékeljük. Remélem, eszedbe nem jut majd a jogaidat emlegetni. Mert tudod, az egyetemes emberi jogok természetüknél fogva olyanok, hogy ha egyvalakire nem tartjuk érvényesnek őket, akkor utána tetszőlegesen bárkitől megtagadhatóak.

A végvári vitézeid és az orrba-szájba hülyített szektád még mindig azt hiszi, hogy ha szimbolikusan szorulni fog a hurok a nyakad körül, ők majd megússzák. Pedig ha jobban belegondolok, őket is, minket is már régen migránsokként kezelsz a saját hazánkban. Attól, hogy az embertelen geciségnek számos kifejeződési formája van, és attól, hogy minket még nem harapnak szét a kutyáid és nem fognak fegyvert a halántékunkhoz, mikor belökdösnek a konténerbe, a levegőnk ugyanúgy fogy. De ez változni fog. És akkor senkit nem fognak érdekelni a szépelgő handabandáid.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.