2017. március 30., csütörtök

KEDVES MOMENTUM MOZGALOM!

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: András
2017.03.30.


Ja, párt, bocsánat! Ha kicsit megkésve is, de szeretnék gratulálni az aláírásgyűjtésnél elért eredményetekhez. Ma már alig beszélnek róla, ez a geci Fidesz jól kihúzta alólatok azt a sikert, amit az olimpiai miatti népszavazással elértetek. Ne bánkódjatok, a vasárnapi boltzárral ugyanezt tették. Meghátráltak akkor is a népszavazástól, ahogy most is megtették ezt veletek.

Ám ti ezt biztos számba vettétek mielőtt belevágtatok az egészbe. Hiszen annyira okosak, és fiatalosan lendületesek vagytok, ez nem maradhatott ki a számításból.

A párttá alakulás is benne lehetett a terveitekben, és gyorsan véghez is vittétek. Mert ugye az világos, hogy aki a világot meg akarja váltani ebben a qrva Fidesz diktálta szabályok szerinti világban, az csak pártként érhet el eredményt. Nagyon helyes! Legyetek párt! Váltsátok le a Fideszt! Bennetek a jövő minden reménye.

Nem is kell ehhez összefognotok senkivel, mert egyedül is képesek lesztek egy év alatt az emberek gondolkodását átformálva magatokat megválasztatni. Tudjátok, én annyira figyelem a közéletet, amennyire ez egy szerencsétlen kétdiplomás, kétkezi melót végző embertől kitelik. És szurkolok nektek, sikerüljön a tervetek. Ne törődjetek vele, mit diktál a jelenlegi választási rendszer, ahol az egyéni körzetben a józan ész szabályai szerint egy jelölt állhat csak szemben a Fidesz jelöltjével, aki már ma néhány mázsa fa, és kenyér segítségével előre biztosította magának a szavazatok egy részét. A másik része a Qbatov lista, de ezzel ti is tisztában vagytok, ezért nem is írom ezt külön le nektek. Az csak olyan figyelmeztetés lenne egy vén bloggertől, és ti erre nem vagytok rászorulva. Ne is álljatok ti össze holmi réginek mondott pártokkal, azok kiépített szavazóbázisával, nektek ott lesznek az új szavazók, akik már most türelmetlenkedve akarnak rátok voksolni. A számuk hihetetlenül magas, hiszen csak rátok vártak, a többire biztos ezért nem is szavaztak eddig. Azok nem voltak ilyen felkészültek, gyorsak, sikeresek, és nem is akarták befejezni a rendszerváltást vagy mi a francot. Azért is tartunk itt, mert eddig nem voltatok. Na majd most!

Ha ezek a régi pártok által állított jelöltek el is vesznek tőletek szavazatokat, a siker mindenképpen a tiétek lesz azok miatt, akik valami újat akarnak. Mert tódulni fognak a szavazófülkékhez a rátok szavazók, és nyerni fogtok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.